Mina1 -> RE: Eno vprašanje za moške (9.7.2007 11:38:04)
|
povejte mi prosim ali je že kdo od vas kdaj dal kondome svojemu prijatelju, da jih hrani namesto njega ali če jih je že kdaj kdo dal vam. Naj vam opišem zakaj to sprašujem. Hčerka je namreč ko je brskala po avtu mojega partnerja našla kondome skrite v zimski rokavici. Jaz sem bila seveda šokirana, ker sigurno niso bile namenjene nama. Zagovor je bil da niso njegovi, da mu jih je dal enkrat kolega, da jih spravi, če bi jih kdaj rabil ker pač kolega nima svojega avta in jih nima kam drugam spravit kao. On pa še pričakuje da mu bom verjela, no 1% bi blo mogoče res to lahko samo kdo pa daje to sodelacem oz. prijateljem, sej nisem z lune apdla, bolši izgovor bi si lahko izmislil. Povejte mi ali mu je za verjet ali ne? Ali me vara? ja itak, da so kondomi od kolega, ma halooo no, jaz dnevno srečujem znanke, dnevno draga moja, vse ena po vrsti gredo narazen. Kdo bi vedel kaj dogaja tole je že noro vse skupaj. Kondom skrit v rokavici, veš da je bil njegov namenjen za katero frčafelo, žal tako je. Brezveze si zatiskati oči. Sej, lahko da nič ni bilo, namen pa je imel ne...
|
|
|
|