Eno vprašanje za moške (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Očkov forum

Sporočilo

Karina&Laura -> Eno vprašanje za moške (9.7.2007 11:36:00)

Dragi moški,

povejte mi prosim ali je že kdo od vas kdaj dal kondome svojemu prijatelju, da jih hrani namesto njega ali če jih je že kdaj kdo dal vam.

Naj vam opišem zakaj to sprašujem. Hčerka je namreč ko je brskala po avtu mojega partnerja našla kondome skrite v zimski rokavici. Jaz sem bila seveda šokirana, ker sigurno niso bile namenjene nama. Zagovor je bil da niso njegovi, da mu jih je dal enkrat kolega, da jih spravi, če bi jih kdaj rabil ker pač kolega nima svojega avta in jih nima kam drugam spravit kao.

On pa še pričakuje da mu bom verjela, no 1% bi blo mogoče res to lahko samo kdo pa daje to sodelacem oz. prijateljem, sej nisem z lune apdla, bolši izgovor bi si lahko izmislil.

Povejte mi ali mu je za verjet ali ne? Ali me vara?

Hvala za vaša mnenja že vnaprej.

Mina1 -> RE: Eno vprašanje za moške (9.7.2007 11:38:04)

povejte mi prosim ali je že kdo od vas kdaj dal kondome svojemu prijatelju, da jih hrani namesto njega ali če jih je že kdaj kdo dal vam.

Naj vam opišem zakaj to sprašujem. Hčerka je namreč ko je brskala po avtu mojega partnerja našla kondome skrite v zimski rokavici. Jaz sem bila seveda šokirana, ker sigurno niso bile namenjene nama. Zagovor je bil da niso njegovi, da mu jih je dal enkrat kolega, da jih spravi, če bi jih kdaj rabil ker pač kolega nima svojega avta in jih nima kam drugam spravit kao.

On pa še pričakuje da mu bom verjela, no 1% bi blo mogoče res to lahko samo kdo pa daje to sodelacem oz. prijateljem, sej nisem z lune apdla, bolši izgovor bi si lahko izmislil.

Povejte mi ali mu je za verjet ali ne? Ali me vara?

ja itak, da so kondomi od kolega, ma halooo no, jaz dnevno srečujem znanke, dnevno draga moja, vse ena po vrsti gredo narazen. Kdo bi vedel kaj dogaja tole je že noro vse skupaj.

Kondom skrit v rokavici, veš da je bil njegov namenjen za katero frčafelo, žal tako je. Brezveze si zatiskati oči. Sej, lahko da nič ni bilo, namen pa je imel ne...

srki -> RE: Eno vprašanje za moške (9.7.2007 12:09:44)

Saj ti je že Mina1 povedal mnenje, se mu pridružujem, pa čeprav nisem očka.

Res otročji izgovor.

Anonimen -> RE: Eno vprašanje za moške (9.7.2007 12:12:07)

kondome smo si dajal v srednji šoli za rojstne dneve kot zajebancijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

ne vem no, kdo bi komu čuval kondome, a pa bo njegov kolega takrat ko je akcija do tvojga po kondome priteku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  ja ne vem no, če kondoma nima kam za dat, kam bi dal pol šele punco...bolš da je pol kr sam če je tok hudo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

zakaj bi bil pol skrit če je od kolega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

če ti je vsen zase kr verjem.

snake -> RE: Eno vprašanje za moške (9.7.2007 12:48:30)

ko zgleda zelo smešno in butasto je vedno resnično pri meni.......vsaka situacija v mojem življenju ki je zgledala butasta in nemogoče se je izkazala za resnično, tako da sem par krat naredila veliko napako ker se mi je zdelo vse skupaj ena velika laž, v resnici pa je bila resnica,,,, malo sem čudno to napisala, uglavnem, ti ga poznaš, ti veš kolko je doma, in kako se z vami obnaša............sama moraš ugotovit

daddy -> RE: Eno vprašanje za moške (9.7.2007 12:56:59)

Kot prvo, nehaj zganjat cirkus, koneckoncev sta oba odrasli osebi. Ali te vara ali ne, tega ti mi tu ne moremo povedati, saj veš, da ne. Pridi pa vsekakor stvari do dna. Recimo, če bi vpričo tebe poklical tega "prijatelja", pa vidiš, ali se v zgodbi kaj zapletata.
   Možno je oboje. Da jih je rabil zase, ali pa da jih je "dobil" kot foro ali karkoli od koga. Vendar je bolje, da mu z vso potrebno mirnostjo razložiš, da najdeni kondomi niso ravno nekaj, kar bi se ljudem dogajalo vsakodnevno ( sploh če jih vidva ne uporabljata ). In da naj se torej izjasni, pa karkoli je že bilo. In poudari dve stvari, prvič: Laž ima zelo kratke noge. Drugič: vsaka laž ubije partnerski odnos v samih temeljih. Naj torej premisli, kaj tvega, če ti laže ( tu poudarjam ČE ).

Karina&Laura -> RE: Eno vprašanje za moške (9.7.2007 14:35:29)

hvala vsem za mnenja, vem da imate vsi prav, da moram sama priti resnici do dna samo fajn je slišati še mnenja drugih, ne vem pa kako bom to pozabila.

daddy -> RE: Eno vprašanje za moške (9.7.2007 14:40:57)

Sej ti ni treba pozabit, fajn pa je, če zadevi res prideš do dna. Predvsem zaradi tebe same.

poliloni -> RE: Eno vprašanje za moške (9.7.2007 14:48:45)

Pozabila ne boš.... samo vedno bolj sumničava boš postajala...In slej ko prej bo počilo - ker mu ne boš zaupala.
Taka je bila moja izkušnja. Našla kondome, hotela verjeti da so jih delili, a ni in ni šlo (ker v paketku ponavadi nista le dva kondoma....). Skušala pozabiti, a je vseeno (res da čez dve leti) prišlo do konca zveze. Kaj je bilo s tistimi kondomi ne bom nikoli vedela, a vem da me je varal.

Še dobro, da so bili tisti kondomi tisti dan tam, sicer ne bi nikoli postala sumničava in ne bi nikoli imela tako čudovitega sina in moža, ki ga imam sedaj!

Stran: [1]