Kaj si naj mislim? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

sončnica24 -> Kaj si naj mislim? (9.7.2007 9:53:10)

Stvar je sledeča, tabletk že pol leta ne jem imava pa s fantom vedno zaščiten odnos, razen kakšen teden predno dobim M ne in par dni po M, takrat kondoma ne uporabljava.

Sedaj pa meni nekaj ne da miru, M mi zamuja en teden (mi je že kdaj prej tudi samo takrat sem bila očitno pod stresom in mi je verjetno zaradi tega), sedaj ni bilo dobenega stresa.

Me pa nekaj druga bega, prejšnjo nedeljo sva imela nezaščiten odnos, me pa je v ponedeljek zjutraj tako zelo bolelo v jajčnikih da sem mislila da bom znorela, sem mislila, da bo M pa je ni bilo.

Je možno da bi prišlo do oploditve, pa bi me zato tako bolelo?

živa -> RE: Kaj si naj mislim? (9.7.2007 10:02:13)

Če ti menstruacija že zamuja, naredi test. To je vsa znanost.

Lp,

živa

srki -> RE: Kaj si naj mislim? (9.7.2007 10:13:16)

Test bo rešil vse dileme.

kitka1 -> RE: Kaj si naj mislim? (9.7.2007 10:43:36)

Tudi  če se še tako trudimo s statistiko, gre narava svojo pot. Mogoče so te pa jajčniki boleli zaradi malce zapoznele ovulacije (oploditev ne boli)... In seveda je mogoče, da si tudi zanosila.

Če si nehala jemati tabletke, si jih verjetno z namenom, da bosta v bližnji prihodnosti začela delati na otročku. Če vama je uspelo kar takole nenačrtovano, se raje veselita kot pa razmišljajta, da je kakšen mesec prezgodaj. Jaz bi bila nadvse srečna, če bi se mi to zgodilo. Zdaj je že leto in pol, odkar ne jem več tabletk, in skoraj eno leto, odkar so kondomi nedotaknjeni, dveh črtic pa od nikoder :(

puncica -> RE: Kaj si naj mislim? (9.7.2007 11:32:41)

Tudi meni pade na pamet ovulacija, mogoče si jo pa imela zapoznelo, kot praviš ti je že kdaj zamujala. NO vem da mene ko imam ovulacijo bolijo jajčniki.

sončnica24 -> RE: Kaj si naj mislim? (9.7.2007 11:32:58)

Kitka držim pesti za tebe da ti čim prej uspe zagledati dve črtici. Mene ne skrbi niti ne tako če bi zanosla, sva pa res imela namen začeti delati v tem času počasi na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], samo meni ne uspe in ne uspe dobiti službe, zato sva malce odmislila dojenčka samo če pa bi slučajno sedaj kaj ratalo, pa pač bo bomo pač še bolj pas zategnili kot sedaj. Vam javim, kako pa kaj, testa pa še pred koncem tedna verjetno ne bom delala, potem pa, ker bo počasi dva tedna čez rok.

Stran: [1]