Tiskalnik mi ne tiska?! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

PIAF -> Tiskalnik mi ne tiska?! (8.7.2007 23:33:44)

Kupila sem novo kartušo - črno za tiskalnik Epson Stylus C46 v Comtronu. Sicer ni original, vendar po vstavitvi mi je natiskal kakšnih 10-15 strani, ampak zelo slabo - motno. Potem je začel packati list z navpičnimi črtami, sedaj pa sploh več nič ne tiska, dobim ven prazen list. Ko preverim polnost kartuše je več kot 70%.

Kaj bi bilo narobe? Neoriginalna kartuša ali kaj drugega? Sem že čisto na koncu, saj v navodilih nisem nič pametnega zasledila, kar bi mi bilo v pomoč.

Prosim vas za vašo pomoč!

pikica*13* -> RE: Tiskalnik mi ne tiska?! (9.7.2007 8:00:35)

Dvomim da je kartuša, ker jaz sem imela originalne samo ko sem printer kupila in so pač bile že noter!

Lp

lojzika -> RE: Tiskalnik mi ne tiska?! (9.7.2007 9:08:38)

Kaj pa če probaš s čiščenjem glave

PIAF -> RE: Tiskalnik mi ne tiska?! (9.7.2007 9:16:31)

Kako pa se sčisti glava? nimam pojma.........

maya_slo1 -> RE: Tiskalnik mi ne tiska?! (9.7.2007 9:32:36)

Lahko da se je glava zasušila. Če je dolgo od tega kar si nazadnje printala je lahko to, drugače pa pojma nimam.

Nixxon -> RE: Tiskalnik mi ne tiska?! (9.7.2007 12:19:20)

IZVIRNO SPOROČILO: PIAF

Kako pa se sčisti glava? nimam pojma.........

Nekje v programu, ki si ga dobila zraven printerja, mora biti opcija "Clean printer nozzle", "Clean printer head" ali nekaj podobnega. To pritisni in printer bi moral nekaj časa printat tako testno stran. Na tem listu potem preveri če je kaj bolje, oziroma probaj nekaj sprintat. Če še to nebo vredu, probaj reklamirat kartuše. Te neoriginalne znajo pešati v kvaliteti in možno da ti ne preostane nič drugega kot kupit original.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.7.2007 15:09:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

PIAF -> RE: Tiskalnik mi ne tiska?! (13.7.2007 23:25:13)

Hvala vam, sem sčistila glavo, pa sedaj gre, ampak kvaliteta izpisa je nikakva, verjetno zaradi kartuše. Samo da printa...

Stran: [1]