Anonimen -> Hranjenje 6.in 7.mesečnikov (5.11.2004 21:46:09)
|
Zanima me kako hranite svoje malčke? poskočne :sloncek: Jaz mojo malo še dojim in počasi bi rada začela z odvajanjem, ker vem da ji mleko ni dovolj. Najin urnik hranjenja poteka takole: - zjutraj dojenje - za malico dopoldne dobi sadno kašico (bolj je tekoča,bolj jo zmaže) - opoldne po spanju (pred kosilom vedno spi) juhica ali zelenjavica (kolerabica, koren, krompir, cvetača) potem se pa spet samo dojimo - razen danes sem ji dala malo fructwergeja - in ful ji je bilo všeč poiskušala sem že zvečer z rižolinom - tako v mojem mleku, v navadnem in v aptamilu - a ga ne želi - par žlic, po flaši pa sploh ne (je tud zelo gost in se ful matra) - jaz ne vem - a ji moje mleko tako prija da ne želi drugega? Pri hranjenju jo moram imeti obvezno v naročju, drugAČE NE SPRAVIMO SKUPAJ NIČ KER VSE RAZTRESEMO IN TOLČEMO PO ŽLICI IN USTKA SKUP DRŽIMO - ups ne želim kričati :zmeden: :zmeden: Tako da sem kar malo zmedena glede našega prehranjevanja - pa še to zelo rada ima skorjo kruha, baby piškote in sadje (grozdje in ostalo sadje) Včasih imam občutek da jo dojenje ne nasiti ker se ponoči ful pogosto zbuja - ali pa kaj sanja :zmeden: :zmeden: :zmeden: in še enkrat :zmeden: Imate kašen nasvet zame ali pa kakšen predlog o hranjenju??? Helppppp! Hvala moje :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: in lahko noč
|
|
|
|