Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a bi se 'zagovarjale' ali bi bile tiho? 9.7.2007 21:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj punce jaz sem pred neksaj leti svoji dr.rekla naj mi nekaj predpiše,da se bom zredila. Pa je rekla ni govora,ker sem zdrava in naj si ne želim biti debela ali se zrediti.Zdaj pa bom mogla iti naj mi predpiše nekaj za hujšati Saj nimam nevem kolko preveč 170 velika in 64-65 kg pozimi do 68.Ampak sem se prej počutila boljše ko sem imela 56-59 kg.In kako sem se zredila??Ne po porodu ampak kasneje,ko sem ostala doma.Odkar ne hodim več v službo kg samo grejo gor.Maloprej sem zmazala en čips in velikooooo milko. Pa ne morem pomagat.Če ne jem mi je slabo.A je to tudi anoreksija??
|
|
|
|
RE: a bi se 'zagovarjale' ali bi bile tiho? 9.7.2007 21:31:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
Meni taki komentarji grejo pri enem ušesu notr in pri drugem ven. Zadnje čase poslušam, da sem spet tako suha kot pred nosečnostjo - pa sploh ni res, še vedno imam cca. 5-8 kg več. Trenutno imam 58 - 60 kg pri višini 178 cm, preden sem zanosila pa sem jih imela 53 (in se v obeh nosečnostih abnormalno zredila; prvič za 20 in drugič za 30 kg). Ljudem itak nikoli ni prav...
|
|
|
|
RE: a bi se 'zagovarjale' ali bi bile tiho? 9.7.2007 22:27:29
|
|
|
|
Anonimen
|
To jst poslusam ze nekaj let, pa da ne jem in ne vem kaj in ko sem se predlansko poletje zredila na 45 kg so pa VSIIIIIIIIIIIII kometirali "o, a si se mal popravla", "o, zdej pa nisi vec tko suha", "o, a si se mal poredila". Ja hudica, a ne morte bit tih? Lani sem pa shujsala na morju se bolj Meni vsi najedajo, da sem presuha in ne vem kaj (sploh doma, da hujsam in podobne fore, ker ne vidijo, kdaj jem - ponavadi, ko ze vsi spijo .. pa ne pazim kaj jem in predvsem ne gledam KDAJ jem. Ne jem edino cipsa in ostalih packarij (razen zeloooooooo redko) in pijac z mehurcki (vecinoma). Imam pa 43 kg in 159,5 cm. So mi pa enkrat na pediatricni najedali vsi po vrsti - z jamranjem moje mame, da sem presuha .. pa sem jim rekla: A ni boljse za srce, da si presuh, kot predebel? Pa so se strinjali ... Itak, nas suhe se lahko skoz zmerja z anoreksicnimi in bulimicnimi, ce pa kaki s prevec kg kaj omenis je pa ogenj v strehi ... Sej res, moski imajo raje KAJ za prijet (ocitno moj ni moski, ker mu to ni vsec .. ) LP, Ribica
|
|
|
|
RE: a bi se 'zagovarjale' ali bi bile tiho? 9.7.2007 22:57:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Jaz pa vsakemu rečem da šparamo in da me ded zažira, potem pa utihnejo to si pa moram zapomnit . Ja, mater, jaz tudi. Se pa pridružujem "shirankam" s 165-imi centimetri in 48-50-imi kilogrami. Dvakrat rodila in obakrat šla iz porodnišnice s težo, ki sem jo imela pred zanositvijo (morda 1kg plusa zaradi jošk in mišelink na trenuhu ). Se je že nemalokrat zgodilo, da sem slišala podobna vprašanja kakor Ve, ampak sem večinoma rekla, da me Kamikaza sekira
|
|
|
|
RE: a bi se 'zagovarjale' ali bi bile tiho? 9.7.2007 22:58:11
|
|
|
|
mika
|
Sej res, moski imajo raje KAJ za prijet (ocitno moj ni moski, ker mu to ni vsec .. ) ja seveda men je mož rekel, ljubim te od prve do zadnje kosti
|
|
|
|
RE: a bi se 'zagovarjale' ali bi bile tiho? 9.7.2007 23:00:54
|
|
|
|
mika
|
kerensa, a nisi ti enkrat spraševala, kako se zrediti? jaz sem se vprašanju pridružila, ampak odgovora ni bilo od nikoder
|
|
|
|
RE: a bi se 'zagovarjale' ali bi bile tiho? 9.7.2007 23:18:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ja... Sem se nehala obremenjevati... Sem pač med "kilavimi" ... Komur nisem všeč, naj se obrne stran... pa bova imela oba mir.
|
|
|
|
RE: a bi se 'zagovarjale' ali bi bile tiho? 10.7.2007 7:20:50
|
|
|
|
puncica
|
Mah men je pa glih moj včeri rekel da nimam več riti Ja shujšala sem na svojo težo pred porodom to je 52 kg (ki jih imam od 16 let naprej do danes malo pred 30 ) na 163cm višine, to je bilo 4 kilce, zdej pa... mah nič mu ne paše , se bo že navadil, glavn da se jaz super počutim . Moja stara mama je pa ful smešna ko skoz govori joj kolk si ti suha, same kosti so te po obrazu, pa a ne vidiš da imaš dva otroka, ne moreš bit tako suha, sej boš še zbolela. Jaz se pa kr smejem Fora je pa v tem, da normalno jem VSE, sicer ne packarij (sladkarije, slane zadevšne ala čips, bel sladkor, bela moka,....) pa to 5× na dan po malo s pravo kombinacijo, ker tud sama lačna ne morem bit, zato mi diete niso nikoli ustrezale.
|
|
RE: a bi se 'zagovarjale' ali bi bile tiho? 10.7.2007 21:58:38
|
|
|
|
eya
|
Ja, meni gredo tudi taki komentarji na živce: Joj, kako si ti spet shujšala, saj te bo kar pobralo... A jaz imam isto težo že vsaj 7 let (z izjemo nosečnosti), pa tudi prej ni bila dosti večja od te.
|
|
RE: a bi se 'zagovarjale' ali bi bile tiho? 11.7.2007 10:44:07
|
|
|
|
smigli
|
Pri meni je isto. Tako zelo mi gre na živce, ko me nekdo vpraša zakaj hujšam, al sploh kdaj kej pojem!!? Pa še to zastarelo pravilo, da moraš bit po porodu kot slon! Mene non stop zbadajo, še posebej v službi sodelavke. Za katere menim, da so s sabo tako nezadovoljne, da se morajo z nekom drugim ukvarjat. Ponavadi se sam nasmejem, ko pa gre čez mejo dobrega okusa, pa rečem kakšno hudo. Ena sodelavka si je vsak dan posebej vzela 5 minut cajta in me na prav grd način zbadala glede moje postave. Pa zatrjevala, da nej ji nikar ne lažem, da jem normalno, ker ona ve, da ne jem nič in da sm anoreksična. Pa sm ji lepo odgovorila, da naj mi nikar ne laže, da je "debela" od zraka in da nikoli nč ne poje! Od takrat ne govori več z mano in me pusti pri miru.
|
|
|
Izbira imena za tretjega otrokaguglaKatero ime bi slo zraven Neli n Filipa?Tim (
62%)
Izak (
38%)
Število vseh glasov: 159Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!