hvar (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

Janja78 -> hvar (8.7.2007 11:01:50)

zanima me, če je bila katera od vas že na Hvaru-Jelsa. zanima me namreč od kod ste se peljali z trajektom. če je katera šla iz Drvenika in je opazla nevarnost cest na tem območju, ker sem slišala da so zelo nevarne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. hvala

lp janja

soncece24 -> RE: hvar (8.7.2007 11:33:19)

Cesta sučuraj-jelsa je živ obup. pa tudi prihraniš ne kaj dosti, ker če greš najprej do drvenika - potem čez na sučuraj (trajekt vozi 20 minut) in še čez cel hvar do jelse je enih 150 zelo vijugastih kilometrov in vožnja traja vse skupaj cca. 2,5 h, če ne še več.
Midva sva se kr nekajkrat vozila tam in ti res ne priporočam, ful prepadi, ovinki, ozko, slaba cesta, potem ti pa kak italijanski camper nasproti po sredi ceste prileti in si hitro v jarku. Predlani sem ravno videla dva italijana, kako sta se zvrnila s ceste in je bil avto na strehi, na srečo ju je ujel en velik grm in ni bilo hujših posledic. Vglavnem, odsvetujem.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.7.2007 12:35:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

BLAŽIKA -> RE: hvar (8.7.2007 15:36:10)

Kar zelo grda cesta je in ovinkasta. Nam je bilo kar žal da smo šli na sučuraj na trajekt ker nismo nič prišparali v času, v denarju pa se pozna.

hrabra miška -> RE: hvar (8.7.2007 17:26:16)

mi smo šli lani na Korčulo in smo šli tudi na Drvenik,pa mi je čisto v redu cesta. Sam za obalo moraš iz,se pravi skozi Omiš. Letos gremo pa na Hvar(v torek),in tudi na Drvenik. Časovno je čisto isto,če greš na Drvenik ali pa Split, profitiraš okol 30€,sam men je lažje z otrokoma v avtu,ker sta pridna kot pa na trajektu,ki vozi 2 uri in pol.

soncece24 -> RE: hvar (8.7.2007 17:51:09)

IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

mi smo šli lani na Korčulo in smo šli tudi na Drvenik,pa mi je čisto v redu cesta. Sam za obalo moraš iz,se pravi skozi Omiš. Letos gremo pa na Hvar(v torek),in tudi na Drvenik. Časovno je čisto isto,če greš na Drvenik ali pa Split, profitiraš okol 30€,sam men je lažje z otrokoma v avtu,ker sta pridna kot pa na trajektu,ki vozi 2 uri in pol.

Miška, ni problematična cesta do Drvenika, ampak cesta na otoku - od Sušuraja do Jelse.

Pobalami -> RE: hvar (9.7.2007 20:51:45)

Ta cesta je res katastrofa, ozka, na strmini, brez varnostne ograje... Mene je bilo res strah. Pejte raje iz Splita.

gapšer -> RE: hvar (10.7.2007 7:35:31)

iz splita. Pa po možnosti ne v soboto.

Stran: [1]