Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali zaupate svojim vzgojiteljicam? 13.7.2007 12:45:04
|
|
|
|
ZARA
|
Me zelo veseli, da imate lepe in večinoma pozitivne izkušnje. Hvala za spodbudne kritike, mi je takoj lažje. Samo še to me zanima. Ali so se otroci z odhodom v vrtec kaj umirili? Moja pupa je strašno živa, namreč... LPZ
|
|
RE: Ali zaupate svojim vzgojiteljicam? 13.7.2007 13:19:34
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ali so se otroci z odhodom v vrtec kaj umirili? Moja pupa je strašno živa, namreč... LPZ Ja, to mene tudi zanima.
|
|
|
|
RE: Ali zaupate svojim vzgojiteljicam? 13.7.2007 22:16:52
|
|
|
|
TeDyBear
|
-Pozdravček, zara! naj ti iz izkušenj - takšnih in drugačnih - povem, da naj te za tvojo pupiko v vrtcu nič ne skrbi, če je živa, je pač živa, slej ko prej se umirijo in sprejmejo "red" v vrtcu ... Spomni se mojih dveh , pa sta bila v vrtcu ko bubike, pa noro rada sta hodila. G. bi celo namesto v 2. razred šel raje nazaj v vrtec, ker je bilo baje "bolj zanimivo" kot v šoli . Pa še to, če boš ti pozitivna pri uvajanju tvoje pupike, se bo to poznalo tudi na njej! In kolikor jaz "poznam" vojo pupiko, se mi zdi, da bo v vrtcu uživala 100/h!!! Mej se in nočko!
|
|
|
|
RE: Ali zaupate svojim vzgojiteljicam? 13.7.2007 22:22:16
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ali so se otroci z odhodom v vrtec kaj umirili? Moja pupa je strašno živa, namreč... LPZ Saj vem, da bom spet kregana , da širim negativo, ampak moje izkušnje so take ... saj veš, no ... žive pač Drugače pa je v vrtcu določen režim, ki ga otrok usvoji in spoštuje. Ni mi pa jasno, zakaj za , tega ne zna prenesti domov
|
|
|
|
RE: Ali zaupate svojim vzgojiteljicam? 14.7.2007 12:38:29
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Moja pupa je strašno živa, namreč... LPZ Saj pa ni nič narobe, če je otrok živahen
|
|
|
|
RE: Ali zaupate svojim vzgojiteljicam? 15.7.2007 8:34:25
|
|
|
|
ZARA
|
TeDyBear, ja upam, da bo uživala - saj to je namen Daddy, seveda ni nič narobe, je pa včasih ta njena turbulentnost izredno moteča. lpZ
< Sporočilo je popravil ZARA -- 15.7.2007 8:35:16 >
|
|
RE: Ali zaupate svojim vzgojiteljicam? 19.7.2007 11:39:53
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Me zelo veseli, da imate lepe in večinoma pozitivne izkušnje. Hvala za spodbudne kritike, mi je takoj lažje. Samo še to me zanima. Ali so se otroci z odhodom v vrtec kaj umirili? Moja pupa je strašno živa, namreč... LPZ MOj se je nekoliko, ker se tam precej "zdivja" - sicer pa jim zaupam 100%, če ne bi bilo bolje, da sem doma in ga gledam. Po pravici so se mu vse nezgode zgodile doma, v vrtcu niti ena.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.7.2007 22:08:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali zaupate svojim vzgojiteljicam? 23.7.2007 15:24:23
|
|
|
|
Hanna M.
|
tudi jaz zaupam vzgojiteljicama moje hčere. Obe sta zelo srčni in strokovni. Tudi če se kdaj ne strinjam z njima, mi znata zadevo argumentirati in zelo pošteno povedati svoje mnenje. Na sploh sem zadovoljna z vsemi v naši enoti, kjer so le tri skupine, ki se veliko družijo med seboj. Zdaj ko je čas dopustov in so otroci združeni v eno skupino, ni noben problem, ko se vzgojiteljice in pomočnice menjujejo. Hčera enako rada hodi v vrtec. Je pa v enoti vzgojiteljica, ki je vodja enote in je bolj energičen karakter pri moji hčeri zapisana kot ta huda , ki pa jo ima zelo rada, saj je huda samo na tavelike otroke, ki nič ne ubogajo .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
kovidLelly28 RRse boste ceplili proti corona virusu?da (
23%)
ne (
52%)
sem že cepljen/a (
26%)
se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (
0%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!