|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gospodinjstvo
8.7.2007 7:39:56   
Medika22
S fantom živiva že dalj časa skupaj pa se odločava da ga bova prijavila na mojem naslovu kjer živiva. Jaz še študiram fant pa hodi v službo. A bi se to sploh finančno splačal, glede štipendije, socialne(v primeru ko končam šolo pa ne dobim takoj službe), vrtca(ker se odločava za naraščaj) ter dohodnine? Trenutno me v dohodnino pišejo starši, pa tud do štipendije sm upravičena ker majo moji starši manjši dohodek kot fant, zato sem v dilemi, ker bi se potem večji dohodek delil na dva prej se je pa manjiši na tri. Pa mami prejema otroške doklade zame a bi lahko to potem tudi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gospodinjstvo
8.7.2007 8:45:22   
BLAŽIKA
Ne avtomatsko ti več ne pripada nič, če bo fant imel plačo, ki bo zadostovala za dva. To pa mislim da je nekje okrog  starih 100.000 sit. 

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Medika22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2007 12:33:03   
Anonimen
Ja sej če se prijavi na istem naslovu to še nič ne pomeni. Naj se prijavi začasno. Še vedno te uveljavlja mami oz. starši, dobivaš štipendijo...Problem bi nastal če bi si ti spremenila naslov.
Sploh pa ne vem zakaj bi se tam prijaviluser posted image Iz kakšnega razloga?
Jaz tudi nisem prijavljena tukaj kjer živim. Se imam namen prijavit šele ko zanosim oz. rodim. Ne vidim potrebe da bi to že sedaj naredila. Ko bo otrok pa itak, da smo na istem naslovu. Trenutno pa je on prijavljen doma, jaz doma, živiva pa v svojem stanovanju. Pa ni nobenih problemov.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2007 9:23:27   
itata
Tudi meni ni jasno zakaj bi se sploh prijavljal uradno k tebi? Razen, če bi te on prijavil kot vzdrževanega člana (ampak bi morala biti na istem naslovu celo leto), ampak se to splača bolj njemu (znižanje dohodninske osnove), tebi tvoji družini pa sigurno ne, tako da... ne vem no... jaz ne bi tega naredila.
Je pa res, da tudi če se prijavi na tvoj naslov in izpolnite vsi dohodnino kot lani, se nič ne spremeni, ker davčna tega ne bo šla preverjat - preverjali bi samo na podlagi česa te kdo prijavi / odjavi kot olajšavo, ne pa kdo dejansko skupaj živi in kdo te dejansko preživlja. Pa tudi ministrstvo, ki ti daje štipenjdijo (oz država) ne more preverjati kdo te dejansko preživlja, tako da tudi ne vem kako bi pogruntali, kdo kje in s kom živi in se preživlja - uradno te lahko še naprej preživljajo starši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?