praznovanje mesečnih roj. dni (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MINEJA -> praznovanje mesečnih roj. dni (5.11.2004 19:42:12)

Punce!

Zanima me, ali praznujete mesečne rojstne dneve?:torta::darilo::torta:

Mi jih. 9. bomo praznovali s tortico (žabico), ki jo bo spekla mami, za darilo pa bomo kupili zalto ribico.

:darilo::torta::darilo::darilo::torta::torta:

TARA in MAJ -> praznovanje mesečnih roj. dni (5.11.2004 19:57:33)

Mi mesečne rojstne dneve praznujemo da našem :duda:čestitamo primerjamo kaj je novega od prejšnega da o poljubčkih ne govorimo saj jih je vsak dan deležen toliko da mu včasih kar mal presedajo tortico pa bo imel za eno leto čeprav bo kmalu star 9 mes. in je do enega leta še par mesecev potem lahko da tortica še bo. LP.:torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta:

NinaŠ -> praznovanje mesečnih roj. dni (5.11.2004 20:05:20)

Mi jih posebaj ne praznujemo, le čestitamo Anžetkotu. Edino za 6. rojstni dan sem šla v slaščičarno po pol torte (beri: 6 kosov), pa še to bolj ko ne zato, ker se je meni takoooo zljubilo torte. LP

SANDY -> praznovanje mesečnih roj. dni (5.11.2004 20:13:06)

mi ne-mamo pa u nedelo žur-za 1.ROJSTNI DAN :rozica::rozica::rozica:

Katjuša & Daša -> praznovanje mesečnih roj. dni (5.11.2004 20:25:06)

Mi bomo prvo praznovanje imeli pri 6m. Torej čez tri tedne in en dan. Imeli bomo čisto pravi žur za tamaučke z najožjimi sorodniki. :darilo: :rozica: :sloncek:

BARBARA R. -> praznovanje mesečnih roj. dni (5.11.2004 20:29:43)

ne praznujemo,mi je pa smešna misel,da bo čez en mesec že pol svečke!?....Kako čas beži.

:muca:

malika -> praznovanje mesečnih roj. dni (5.11.2004 21:52:51)

praznujemo ne, ampak se vedno spomnimo, kako grozno hitro čas beži.:((

Sonka -> praznovanje mesečnih roj. dni (5.11.2004 22:37:03)

Mi smo danes stari osem mesecev:darilo:. Vedno se spomnimo pa tudi vedno kaj kupimo, enako babice in dedki pa stric.

kimi -> praznovanje mesečnih roj. dni (6.11.2004 12:08:44)

mi ne praznujemo samo okrogle bomo praznovali

Sarina -> praznovanje mesečnih roj. dni (6.11.2004 23:18:27)

Ja, jaz komaj čakam vsakega 3. v mesecu ko ima naša :roza: svoj dan. Prav praznujemo sicer ne, Obvezno jo poslikam, botrca in babi pa ji celo vedno prineseta drobno darilo!
No, zdaj je pa imela že eno leto, tako da zdaj naprej pa po mojem ne bo ravno vsak mesec več tako slovesno - malo manj :).

Pupica -> praznovanje mesečnih roj. dni (8.11.2004 9:44:14)

jap, 1 mesec smo praznovali tedne, sedaj pa mesece(no mal smo :( kadar je 30.)
LP
:muca:

Stran: [1]