blazno resno o.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> blazno resno o.... (5.11.2004 18:48:41)

sexu! :bravo:

Me čisto odkrito zanima, ali se je vaša želja po sexu po porodu kaj zmanjšala ali povečala! :zmeden2:

Jaz sem že eno leto po P, pa moram rečt, da se mi kr ne da. No, saj sem pa tja že, ampak... :zmeden:

Dons me pa kr neki razganja. ;)Sem že moža klicala, da naj se kr prštima ko pridem iz službe in je čist na trnih! :)-:)-:)-

Teni_ -> blazno resno o.... (5.11.2004 18:50:34)

No, ne bom rekla, da ravno, da mi je full do sexa. Ne vem, nekako se mi ne da. No, ampak že porihtamo, pa je super, samo zraven se ne morem nikakor spravit.

LP,
Mojca:rozica:

Anonimen -> blazno resno o.... (5.11.2004 18:53:37)

No Mojca me veseli, da nisem edina.
Drugače pa si po mojem prava Mojca, k sva si nekaj časa nazaj po mailu pisale a ne?

ZARA -> blazno resno o.... (5.11.2004 19:00:40)

jst sm skoz :zaspan:...:)-:)-:)-

malika -> blazno resno o.... (5.11.2004 19:21:27)

:)-:)-:)-jaz sem tudi med ta lenimi.
Malo razganjalo pa me je včeraj, ampak je dragi zaspal-njegova škoda, ker danes bom pa jaz zaspala.:)-

Seven* -> blazno resno o.... (5.11.2004 19:33:16)

isto pri meni.. Ce je ze cas, sem ful utrujena ali pa zaspana.. Ampak nekak porihtamo, se mi pa moj precej smili.. :)- :)-

ZARA -> blazno resno o.... (5.11.2004 19:34:29)

ko smo se polenle :ups:,ko stare mame smo...:)-:)-:)-:)-

NinaŠ -> blazno resno o.... (5.11.2004 19:43:07)

Jaz moram tud priznat, da mi je po porodu to čist dol padlo in se moram včasih kar prisilit... Podžiga me le želja po še enem :duda:, tko da ati tiste dneve res pride na račun!? Bogi ati... ampak zdaj ga bom lahko potolažila, da ni edini. LP

Tipi -> blazno resno o.... (5.11.2004 19:49:27)

Se pridružujem v klub, čeprav se trudim, da dragi 'ne trpi'.:zmeden2:
Še kadar se zares 'vžgeva' se pa naša princesa zbudi :hudicek:tako da je treba vse na brzino.:kuza::kuza::kuza:

lp:sloncek:

puncica -> blazno resno o.... (5.11.2004 19:56:02)

ma men se enostavno ne da od vsega tega letanja in dajanja spat našo piško miško. Ponoč ko pa greva spat pa tud ne, da ja ne bova piške miške zbudila ker itak ful mal spi, pa bi potem še dlje imela muziko, tako da potem smo pa tam kjer smo - mož ima eno nuno doma:)- Ko pa mu rečem, če je mu je kej smotan da je tako pa samo odogovori: "Kaj je že to?", jaz pa v smeh in objemčkat, da sej bo bolje

ronja5 -> blazno resno o.... (5.11.2004 20:07:10)

Pred leti sem nekje prebrala, da mamice še 5 let po porodu niso v "pravi formi". Raziskavo je delal sicer nek tuj strokovnjak. Dobro pa je, da se tega zavedamo in se trudimo po svojih močeh!
Spomnim se tudi, da so nam na nekem predavanju predlagali naj damo otroke enkrat mesečno za vikend v varstvo, starši pa si vzamemo čas zase. Sicer ni bil konkretno omenjen sex, ampak spada zraven, ne!
Eden od staršev je predlagal tudi zamenjavo- ta vikend mi skrbimo za vašega otroka, naslednji vi za našega. Ne vem sicer kako se je to obneslo, sami nismo sodelovali.Pradavanje je bilo sicer v vrtcu, za večje otroke(4-5 let).
Eh, zdaj sem že zabluzla.
Dosti dobrega sexa vsem! Ronja

TARA in MAJ -> blazno resno o.... (5.11.2004 20:12:01)

Pr nas je še vedno vroče moraš pač vse skupaj malo popestrit da ni vedno vse isto saj potem zaspiš:zaspan: naprimer pride vikend otroci grejo spat ti pa svečko vino malo masaže tko bolj erotične kakšne hude tangice..... pač malo naj deluje domišlija potem pa ene jamrajo moj ma pa ljubco pa sej smo krive včasih same pa saj ne rečem da mora biti tko vsak drugi dan samo včasih pa paše.Alja pa lep vroč večer ti želim :sloncek::sloncek::kuza: LP.TARA:rozica:

SANDY -> blazno resno o.... (5.11.2004 20:21:35)

Punce-da al ne da, je treba učas tud na naše fante gledat. Da namo jokal pol če bo kater čez plot skakou, k doma ne bo dobu! Če ne pa po španske muhce :)-:)-

ZARA -> blazno resno o.... (5.11.2004 20:40:41)

ronja...a se 5 let bom taka :zmeden2:??????????

Sandy ti si ena spanska muhca...ej mogoce je pa blaz pod sodam zaspal....:hudicek::)-:hudicek::)-

BARBARA R. -> blazno resno o.... (5.11.2004 20:40:50)

Jaz tudi nisem več "za".Se mi enostavno ne da.Je pa toliko drugih stvari za postoriti.

A da so bogi? :)- No ja,tako to pač je.Vsaka stvar ima svojo ceno.

Pa želim vam "delaven" vikend!!!!!!!!!!!!!!!! če vam je do tega.

:muca:

Moyca_ -> blazno resno o.... (5.11.2004 20:42:34)

jaz po porodu še raje sexam- s svojim možekom vedno in povsod(no skoraj povsod:)-:)-)
bomo videli kako bo sedaj po 2.porodu (če še bo ostalo kaj časa:((:)-)

Katjuša & Daša -> blazno resno o.... (5.11.2004 20:46:21)

Ja če je sreča ata dobi enkrat na teden. Pa še to mora fejst prosit. Take smo babe.
Sicer glede tangic pa tega. Saj so dedi tisti ki bi skoz mi smo pa zmatrane. Kaj pa če jih nafehtamo, da oni nosjo tangice, da ns mal podžgejo???:ups::ups::ups:

SANDY -> blazno resno o.... (5.11.2004 20:46:54)

Ravno to je narobe-da vse ostalo vidmo za nardit in delamo, namest da bi si urco časa vzel za mojčkanje. Del že počaka, pa tud možek bo pol prpravljen bol pomagat :)!!

:pujs:

Katjuša & Daša -> blazno resno o.... (5.11.2004 20:58:01)

Aja pa še neki. A mogoče mal preveč tle gor visimo????
Neee ane da ne!

ZARA -> blazno resno o.... (5.11.2004 21:03:20)

ja Katjusa&Dasa...ce bi ves cas skupaj 'zlimal' kr ga tuki gor porabmo bi se vsi naseksal za 3 zivljenja naprej...:)-8):)-8):)-

Anonimen -> blazno resno o.... (5.11.2004 21:15:02)

Ja, kok ste fletne :)
Jaz mislim da kakor se počutiš tako pa imaš potem voljo po porodu. Res pa je da nas otroci zmatrajo.

Mormo bit tud me v 9nebesa glede moških tangic. Jaz sem za da jih obleče in da se mu nasmejem do solz. :hudicek: - zakaj bi mogle bit samo me ženske pobudnice romantike ?

:rozica:

malika -> blazno resno o.... (5.11.2004 22:07:37)

Točno tako.Zakaj bi mogle vedmo me skakat napol nage okoli dedcev, da je jim cedijo sline.

L&F&B -> blazno resno o.... (5.11.2004 23:31:27)

Ma jest sem se po porodu spremenila v enga zmaja:hudicek:, tako da po mojem mojmu ni čist nč do cigu-migija. Pol pa se mi zasmili, pa probam malo spremenit taktiko :angel:, tko da za silo poglihamo. No, se mi pa res prau nč ne da, jau, v kaj sem se spremenila:ups:.

ronja5 -> blazno resno o.... (6.11.2004 7:45:01)

Saj kmalu bo Miklavž, pa Božiček, Dedek Mraz, pa dajte svojim dedcem kupit vroče tangice, organizirajte si varstvo za čez noč in se prepustite...

LP! Ronja

Anonimen -> blazno resno o.... (6.11.2004 8:33:21)

Joj, če bi vedla kakšno fajn debato bom sprožla bi že prej pršla v službo. Punce ampak tole s tangicami res ni slaba ideja, samo ne vem, če bo možek za... :zmeden2:

Drugače pa samo za informacijo: včeraj mi je rekel, da naj pa enkrat jaz brez ostanem, da bom vidla kako je njemu! :zmeden:

Tako, da ni blo nič :sloncek: in bom mogla očitno jaz dons tangice oblečt! ;)

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>