* Mateja * -> RE: supraventikularna tahikardija (10.7.2007 0:18:30)
|
Kaj lahko bolj natančno opišeš kaj ta napad pomeni! Jaz namreč ne vem zakaj mi je to kar naenkrat začelo tako delat. SEm pa imela zaradi tega še par paničnih napadov in takrat je pa itak groza, ni treba da niti razlagam!! Jaz moja zdravila pijem dvakrat na dan po pol tablete, se kličejo Propalolol in mi jih je dala kar moja zdravnica in pol kardiolog ni nič komentiral, sam zapisal si je. KOk časa jih bom jemala pa ne vem, dohtarji nič ne rečejo, verjetno bom spet sama svoj dohtar in jih bom prenehala pit kar tko. Ful mi je glupo neki pit če ne vem vzroka za moje težave. Tud jaz čakam na uz srca in me prav zanima kaj bojo rekli. Čaka pa me tudi holter oz. 24 urno snemanje ekg-ja, to pa ne čekam, ker že vnaprej vem, da mi bo ravno takrat delalo težave!! D.! Kaj imaš pa ti za ene probleme, od česa ti tako srce dela, kar zlepa? Me mal zanima zarad sebe. Levči, ti pa kar korajžno, za otroke se itak dohtarji ful bolj pobrigajo kot za odrasle. Jaz vem, da me moja dohtarca ne jemlje resno! Na žalost!!!
|
|
|
|