|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako to?..
5.11.2004 13:41:09   
KIRA
da ste nekatere cele dneve gor na netu. jaz mam dobro razlago - najprej sem bla brez službe, zdaj pa sem na porodniški, pa vedno ko mam cajt čvekam. najbrž za nekatere od vas velja enako - kaj pa ostale???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako to?..
5.11.2004 13:42:27   
Anonimen
Jaz čakam, kdaj me bodo v službi poklical zakaj tolk na internetu visim...

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako to?..
5.11.2004 13:43:37   
Anonimen
Trenutno zato, ker so počitnice:) Drugače pa zato, ker brez ne zdržim:)
Za RR si vedno vzamem cajt:) Si učenje že tko organiziram da je cajt za RR in IRC-a:)

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako to?..
5.11.2004 13:43:47   
Anonimen
Isto kot alja!

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako to?..
5.11.2004 13:44:54   
Anonimen
Pozabla napisat- sem pa full zmanjšala netkanje odkar je šola:bravo: Med počitnicami sme itak skoz gor visela:ups:Zdaj pa eno do eno urco in pol po šoli...pa zvečer...od 22h do 23h zihr, ponavadi pa še kaj več:)

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako to?..
5.11.2004 13:45:40   
KIRA
živijo Fiš!
tudi jaz sem nekaj časa ircala, ampak je vedno več butlnov blo gor, pa še otročji wso bili - ne tako kot ti, pač pa res otročji. pa sem nehala... je pa RR dosti bolj zanimiva!!!:)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kako to?..
5.11.2004 13:46:40   
KIRA
pa me ne narobe razumet, ti si precej resna oz. odrasla, kolikor sem te tukaj spoznala... ;);) najbrž se ostale strinjajo z mano!?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kako to?..
5.11.2004 13:56:33   
Anonimen
Ja ja, jaz tudi ne ircam drugač. zdaj pa vsak večer z RRjevkami:) Ker mi je totalno mem...itak vsi sam an eno stvar gor misljo...:zaspan:

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   kako to?..
5.11.2004 14:02:39   
Jančika_
RR sem odkrila med nosečnostjo, ko sem bila brez službe, zdaj sem pa itak na porodniški. No, pa moj mali veliko spi tudi čez dan, tako da ko vse postorim, lahko kar pogosto skočim gor. Namesto televizije...:)- Imamo kabelski internet, tak da je po Joejevih besedah treba čimveč gor viset, da čimbolj izkoristimo naročnino:)-. Tak kot naju je prej peklo, ko sva bila gor, naju zdaj peče, ko nisva :)-:)-:)-.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kako to?..
5.11.2004 14:03:58   
Pikabu
Tudi na porodniški, pa izkoristim čas, ko mala spi. Med nosečnostjo sem pa izkoristila čas, ko sem bila sama doma in sem čakala, da pride možek iz službe.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kako to?..
5.11.2004 14:12:32   
dory
Pred porodnisko sem v sluzbi visela non stop na netu in cakala,kdaj bo kdo kej reku...no zdej pa izkoristim cas,ko tamal spi...vcasih,ce je slabo vreme,pa sedi v mojem narocju in sodeluje pri mojem cvekanju :)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kako to?..
5.11.2004 14:26:18   
ronja5
Najprej sem bila v bolniški, sedaj na rednem letnem dopustu. Sem vam pa nekaterim kar malo nevoščljiva,da imate take službe in ste kar med delovnim časom lahko gor. Pri nas še na WC ne upaš vsakič, ko te tišči!

LP!:rozica: Ronja

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kako to?..
5.11.2004 14:33:14   
ANJA5
Eni imamo res srečo, da nas v službi noben ne opazuje...sicer pa nikol ne veš...

RR je za nosečnice res dobr - pol pa pridem k G pa pravi: kaj pa kej na RR dogaja? :)-:)-

Lp, Anja

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kako to?..
5.11.2004 14:35:01   
Anonimen
Aja, a ginekologi res že vejo za nas?

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   kako to?..
5.11.2004 14:37:43   
ANJA5
Ja valda - tudi sestra mi pravi, da ve, da jih velik skoz čveka in sprašuje na forumih in pol so baje ene včasih že ultra izobražene glede vsega...:bravo::bravo:

Sicer mi je pa res ful dobr k imate ve že več izkušenj in se lohka ta frišne učimo od vas. :bravo:

:nosecka: Anja

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kako to?..
5.11.2004 14:48:30   
Dadi
Jaz sem čisto slučajno med nosečnostjo odkrila RR k sem nakaj brskala na netu. In ker sem absolventka sem mela veliko časa. Drugače pa odkar imava detko mi rata bit še bolj aktivna. Ker če ne, mi je doma dolgčas.h Naša mala je več ali manj pridna, se sama zamoti, ali pa spi tako da sem lahko na RR. pa še ADSL mamo pa je treba zadeve izkoristit. ;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kako to?..
5.11.2004 14:57:15   
TARA in MAJ
Ta tedn sem bolj malo ker so počitnice in nimam tok dostopa do neta drugač sm pa tud kr mal odvisna že od RR saj enkrat dnevno morm pogledat:)- LEP DAN:miska:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kako to?..
5.11.2004 15:56:00   
kimi
jaz se tud sprašujem kako mi uspe

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kako to?..
5.11.2004 16:04:27   
VALENTY
Sem vas kr prepozn "odkrila",se mi porodniška drug mesec že izteče,pa sem brez službe,pa bom še neki cajt težila! Se pa full hitr navadš,da maš še eno družinico,a ni tko?!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kako to?..
5.11.2004 16:09:24   
ninca
jst sem gor do 3 urce na dan med šolo in do 12 :)- uric na dan med počitnicami...:)-:)-:)-
to pa zato, ker brez enostavno ne morem, ga pa kombiniram z MSNjem in IRCem, čeprav z IRCem vedno manj :miska::miska::miska:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?