Pilar -> Decemberke, kako napredujemo? (12.11.2004 21:20:33)
|
No, pa da še jaz napišem kako je bilo. V laboratoriju so mi pregledali vodo, kri, sestra me je nato vprašala po teži, mi zmerila pritisk, G je vse te izvide pogledala, skor dol padla, ko je videla, da sem bila 2x na CTG- ju(otrdevanje trebuha), zmerila mi je trebuh, me pregledala vaginalano( sem še čisto zaprta). V materinski knjižici pa je šele sedaj opazila izvide od morfologije :zmeden:, kjer piše, da :duda: niso mogli izmerit ventrikle...Matr, skor bi me kap, sem se spet "usrala", kaj je zdaj to narobe :(. No, rekla mi je, da če mi niso dal ponovne kontrole, da me nima kaj skrbet. Da pa če me skrbi, mi napiše napotnico za UZ. Potem pa jaz veselo s tisto napotnico v porodnišnico, tam pa mi sestra prijavi, da če na napotnici ni diagnoze - moram doplačati 15.000 SIT :grrr:. Jo spet mahnem nazaj do svoje G in stvar je pol urejena. Čez en teden UZ, čez dva tedna kontrola pri G. Zvedela sem (da po novem :zmeden:) zavarovalnica prizna dva UZ v nosečnosti, ostalo plačaš sam :grrr:. Šparajo na nosečnicah. Tako da Pinja , ne vem kaj je ratalo s temi UZ, srčno upam, da boš naslednjič imela bolj kvaliteten pregled. Sm se kar dobro razpisala, lp vsem skupaj :muca:.
|
|
|
|