|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   osemmesečnica - preveč spi?
6.7.2007 0:01:00   
ema79
Naša mala spi nenormalno veliko. Spat gre okoli dvetih, desetih zvečer. Spi en dan do šestih, ji dam flašo mleka in pol jo moram ob desetih it budit, ker bi ona še kr spala. Pol gre spet okol 12 za kako urco do dve spat in pol še eno rundo okol štirih (če smo doma), če pa kje okol letamo pa še kr zdrži.  Danes mi je recimo brez prestanka spala do pol desetih, ko sem jo jaz zbudila.

Ne me narobe razumet, prov vesela sem, da mi tako spi, ampak po drugi strani me je pa strah, da ni kaj narobe npr. s srčkom, da se prehitro utrudi in rabi tolk spanja. Pregled pri P pa imamo šele septembra.

_____________________________

Življenje je lepo....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: osemmesečnica - preveč spi?
6.7.2007 6:07:04   
*Uršula*
to pa res ni tko grozn velik. Moja spi od 7 zvečer od 8 zjutraj, pa gre ob 9 nazaj do 11.30. pol gre pa še ob 13 pa spi do 15.30 .Men se pa čist kul zdi. Tud pediatrinja je rekla da sem loh sam srečna tko da ni nič narobe če solgo spi.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: osemmesečnica - preveč spi?
6.7.2007 11:07:35   
trinityslo
Nasa fantjka (dvojcka - 9 mesecev) spita od cca. 20.30 do 7.00, pol pa od 9h-10h in spet okrog 12h-13h. Pol popoldan pa se ene pol ure okrog 16h. Vcasih se tista ura spanja razleze tudi na dve. Sem ze poskusala vse nacine da bi bla malo vec pokonci cez dan, pa smo se sprijaznili s tem da pac rada spita in spanec potrebujeta. Ce jih ne dam spati mi preprosto zaspita na tleh. Ocitno sta taksne sorte. Nekateri potrebujejo vec spanja kot drugi. Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala, vzemi kot nekaj kar pac potrebuje.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: osemmesečnica - preveč spi?
6.7.2007 12:15:03   
martinuška
Tudi mi imamo pravo zaspanko. Zaspi ob nekje 7h-8h zvečer, se zbudi zjutraj ob 6h-7h, nato poje in jo previjem, gre nazaj spat in spi do nekje 10h-11h. Potem ima čez dan še kakšno dodatno urco ali dve spanja, tudi odvisno od aktivnosti v dnevu.

Jaz se zaradi tega, ker toliko spi, nisem nikoli sekirala, temveč se mi zdi, da pač to potrebuje, saj vseeno čisto normalno napreduje in je srečna.

Seveda smo tudi mi srečni, da imamo zaspanko. user posted image

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: osemmesečnica - preveč spi?
6.7.2007 12:21:32   
orhideja75
tudi našedva sta rada spala. sta šla zvečer ob 9-10h pa sta spala skoraj vedno tam do 8-9h zjutraj. včasih tudi dlje. sta pa potem šla šele tam okrog 12h , pa popoldne kakšno urco v vozičku.
če normalno napreduje, se ne sekiraj.

(odgovor članu martinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: osemmesečnica - preveč spi?
6.7.2007 13:42:25   
miska2004
Kaj naj rečem drugega kot to, da si srečnica!!user posted image  Naš 8mesečnik zaspi okrog 9h, pa se potem zbuja na 2h, ali celo na 1h, če ga matra kupček ali vetrovi, dovolj spanja pa ima najkasneje ob 8h zjutraj. Čez dan pa spi 2x ali 3x po pol ureuser posted image  
Uživaj dokler lahkouser posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




ime za punco?
adock

ime za punco?

julija (41%)

ajda (35%)

tinkara (24%)


Število vseh glasov: 616

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!