vanda1982 -> RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!! (23.7.2007 14:35:19)
|
Pozdravljene. mau prebiram tole vse skupaj, pa vam jaz lahka kaj več povem o vsem tem. Bila sem pred dobrim mesecem v Avstriji. Predstavil mi jo je bratranec. Res je, da moraš biti uštiman v nulo. Moški obvezno kravata, ženske, dolge rokave... predstavitev - seminar traja cca 4 ure s pavzami. vse lepo prikažejo, vse je "legalno" (menda je res ne vem), tudi izplačilne liste, davek se plača Avstriji (19%). Vse je lepo videt, slišat, obljubljajo vsega. Kažejo slike jaht, avtomobilov, hiš, se sami hvalijo in hočejo pomagat nam revnim, nihče ni šolan. Na koncu pa povedu tudi to, da je treba vplačati 5 tisoč Eurov za to. Od tega je plačan tisti, ki te pripelje, potem tisti nad njim, nekaj ostane firmi,. Tak se denar obrača in vrti. Jaz se za to nisem odločila. Nimam poguma, če sem iskrena, ne bi reskirala tolk denarja. Delaš pa le to, da MOraš pripeljati nove ljudi, ki so pripravljeni vstopit v to. Denar kroži in kroži. Nekateri zelo obogatijo, sploh tavišji, "tanižji" pa odvisno, če pripeljejo koga ali ne. Morašš imeti tak krog ljudi, ki se odločijo za to in reskirajo toliko denarja. Potem imaš ti od prvih treh 499 Eurov, od četrteha okoli 2 tisoč Eurov... in tako naprej (od tega se še davek Avstriji odšteje) Eni so v parih mesecih zaslužili po par 10 tisoč eurov, eni pa še povrnjeno niso dobili. Jaz sicr še zdj ne vem ali sm se prau odločila ali ne, ker bratranec pravi, da je zaslužil. Ne vem, če je res. Tako, to je mal na kratk o tem aja še to, imaš pa pet dni, da se odločiš in vplačaš teh par tisočakov. več možnosti ti ne dajo, tak da imaš samo eno priložnost ?!?! Kaj si pa ve mislite o tem? Sem se prav odločila ? V.
|
|
|
|