Anonimen -> Takoj zanosila :) (5.11.2004 12:02:04)
|
Hej hej punce :rozica: Tud jest sem nova. Sem prejšnji petek naredila CB in je tale tanov tko čuden, da sva z možem 15min buljila v palčko pa nama ni blo nič jasno:zmeden: Test sem naredila en dan PRED M.! Simptomi so precej očitni: boleče prsi (predvsem se ti napolni kolobar okoli bradavice), velik hoje na WC, pa taka prijetna slabost - v bistvu imaš občute, da boš bruhala, ampak ti ni potrebe, ker je itak ok. Aja! Pa taprvih nekaj tednov imaš občtek, da boš vsak čas dobila M (bolečina v spodnjem delu). Pa tudi, če slučajno priteče malo tistega grdega rjavega izcedke, ni hudga, ker to pomeni dokončno ugnezditev :bravo::bravo: S tem, da sva poročena šele en mesec, noseča pa tri tedne!!!! :bravo::bravo: Mi je moj G rekel, da je še prekmalu, da bi potrdil nosečnost, ker se baje srček mali pikici še ne vidi (na UZ) :zmeden: Zaenkrat bo to še najina mala sladka skrivnost, upam pa, da bom kmalu lahko celemu Svetu povedala, da bom mamica. Forum mi je zelo zelo všeč!!! :sloncek: Uživajte, punce Tinka
|
|
|
|