Jančika_ -> duplikat nanike? (5.11.2004 11:47:08)
|
Medtem, ko sva se z Joejem strokovno odločala o tem, kakšno naniko/ninico/cartiko :zajcek: naj dava najinemu otroku, da bo praktična, mehka in ne nevarna za zadušit, se je mali sam odločil in se navlekel na najbolj nepraktično možno zadevo - tisto ogromno pikapolonico, ki pride zraven telegrama.:)- Imel jo je v košarici, ker sva mu z njo podložila glavo na desni - namreč ni hotel nikoli obrnit glave v levo, pa to je že druga zgodba. Zdaj mu je pač ne bova jemala in mu dajala kaj drugega, ker je čisto paf, ko ga dava spat - stisne se k njej, dobi steklene oči 8), jo boža, vleče za tipalke in brez problema zaspi. Me pa zanima, če imate kakšne izkušnje z duplikati nanik. Ta :hudicek: od pikapolonice je tako velik, da se mi ne zdi praktično jo vlačit skoz s sabo, ko kam gremo, pa bi nabavila še eno in jo dala v avto, da bo skoz na voljo. A mali po vonju skapira, da to ni to, al se ga da na finto vrečt? In ko naniko opereš, a ga to potem zmede ali mu je vseeno? Al pa jaz preveč komliciram?:)-:)-:)-
|
|
|
|