duplikat nanike? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Jančika_ -> duplikat nanike? (5.11.2004 11:47:08)

Medtem, ko sva se z Joejem strokovno odločala o tem, kakšno naniko/ninico/cartiko :zajcek: naj dava najinemu otroku, da bo praktična, mehka in ne nevarna za zadušit, se je mali sam odločil in se navlekel na najbolj nepraktično možno zadevo - tisto ogromno pikapolonico, ki pride zraven telegrama.:)-

Imel jo je v košarici, ker sva mu z njo podložila glavo na desni - namreč ni hotel nikoli obrnit glave v levo, pa to je že druga zgodba.

Zdaj mu je pač ne bova jemala in mu dajala kaj drugega, ker je čisto paf, ko ga dava spat - stisne se k njej, dobi steklene oči 8), jo boža, vleče za tipalke in brez problema zaspi.

Me pa zanima, če imate kakšne izkušnje z duplikati nanik. Ta :hudicek: od pikapolonice je tako velik, da se mi ne zdi praktično jo vlačit skoz s sabo, ko kam gremo, pa bi nabavila še eno in jo dala v avto, da bo skoz na voljo. A mali po vonju skapira, da to ni to, al se ga da na finto vrečt?

In ko naniko opereš, a ga to potem zmede ali mu je vseeno? Al pa jaz preveč komliciram?:)-:)-:)-




frutka_ -> duplikat nanike? (5.11.2004 11:58:26)

Ravno sem prišla k mami in sem hitro gor skočila na RR ker Filip spi...Pikapoklonica je full lepa...mi jo tudi imamo.

Filip si je izbral za cartija bombažno pleničko. Jaz pa mu poleg v posteljico dajem še miško Minko, Winnie Pooh-ja (ki ima namesto trupa vrečko iz flisa) in eno opico. Ko sem bila noseča sem jaz tudi full študirala kaj bi...no in evo na koncu se je odločil za najbolj poceni varianto...za plenico, ki jo vsak dan menjam in lahko perem.

In vajinemu revčku bi vidva uštulila nekaj drugega. Ubogi bo mislil da ga je sreča zapustila...hihihi! Saj ne! Morda si bo še premislil.Toda raje spoštujta njegovo odločitev in jo pač vlačita s seboj. To ti ne bo ušlo četudi mu boš dala kaj drugega, ker ko bo večji in pametnejši ter ko bo ugotovil kako vaju okrog obrniti bo vlekel s seboj vsega hudiča od bagra, kolesa, žoge, točno tiste lopatke in razervne lopatke...eh, malo bo nosil on, kasneje pa so tovorne mule običajno starši ali pa voziček!

Good luck!




Lenny -> duplikat nanike? (5.11.2004 12:03:07)

Jančika, ne sekiraj se! Pikapolonica sploh ni tako velika, kot se tebi zdaj zdi :)- :)- :)- Med največjimi dosežki najinega mulčka je prenašanje (prevažanje) plastične samokolnice ali pa recimo kosilnice. In to na sprehod v mesto :zmeden: Najin miško spi s celo floto pliškotov, ki so se z meseci nabirali okoli njega v posteljici. Na morje pa smo se zedinili, da lahko grejo samo najljubši trije. In so tudi šli :)-
Vem, da je imela kolegica problem, ko je malemu oprala njegovo ninico, ker pač ni več prav dišala. Naš za zdaj na to finto še ni občutljiv.
Uživajte s pikapolonico!
Lp




Jančika_ -> duplikat nanike? (5.11.2004 12:08:35)

Uh, na to pa sploh še nisem pomislila, da bo potem bagre in samokolnice s sabo vlačil:)-:)-:)-. Ja nč, bo treba večji avto nabavit...

Evo, sem že nehala komplicirat! :)-:)-:)- Hvala!




Anonimen -> duplikat nanike? (5.11.2004 12:22:55)

O, fino, a za tisto pikapolonico se je odločil? Ampak res nabavi še kakšno, ker sicer, če drugega ne, se bo ta znucala, potem bo pa joooj!!! Mi imamo eno miško že čisto hin. Novo prav tako iščem že več kot eno leto, pa se je nikjer ne dobi. Če želiš, mi na privat lahko napišeš svoj naslov, pa ti jo bom poslala po pošti (mi med drugo poplavo pliša, tudi te ne rabimo). Ker ne vem, če se jih dobi kako drugače, kot da pošlješ telegram. Lahko ga sicer pošlješ sama sebi, jaz sem ga že.




Alina -> duplikat nanike? (5.11.2004 12:39:08)

Zdravo!

Tudi od sestrične dvojčka :modri: :modri: imata vedno s sabo pikapolonico. Najprej sta imela kužka, sedaj pa sta si prisvojila pikapolonico, ki pa je že čisto brez pik. Vedno jih imata za spat. Stara bosta 3 leti in je to njuna druga pika. Točno pa ločita čigava je katera, jaz sploh ne bi opazila razlike, vendar ima ena pilkapolonica raztrgano eno piko druga pa drugo.

Jih nikoli ne zamenjata. Je pa res srčkano kako si v posteljco neseta vsak svojo flaško in piko.


Lp, Alina





Ro-La -> duplikat nanike? (5.11.2004 12:46:36)

Naš ima pa ninico takooooo rad, da mu je niti oprat ne morem:(( ( včeraj je šel z malo vlažno spat, ker sušilec ni imal dovolj časa, da jo posuši ), ker jo rabi pri vsakem spanju, pa zdaj iščemo enako ninico, pa je nikjer ni več za dobit. Jaz bom pop...., smo skoraj celo A že dol vdarli, pa zaenkrat še brez uspeha.




Anja167 -> duplikat nanike? (5.11.2004 13:10:07)

Telegram (piko poko) si lahko pošlješ s strani
http://telegrami.posta.si/
:)-
Sama poštnina ne stane veliko, 230 SIT, se mi zdi.




Anonimen -> duplikat nanike? (5.11.2004 13:16:54)

Hehe...sme se prav nasmejala opisu...:) Tale :pika: je tut men full luštna:)




KIRA -> duplikat nanike? (5.11.2004 13:26:07)

moja je pa dobila slončka s telegramom. zaenkrat še nima priljubljene igrače, ko smo pa na previjalni mizi, pa vedno gleda in prima plišastega rumenega sončka, ki sem ga pred časom kupila prek kataloga..
a ste jim že od rojstva dajali igračke v posteljo ali kdaj ste začele? meni se zdijo plišaste igračke vse prevelike, da bi ji že zdaj dajala kaj zraven, ko je pa še ako mičkena...




limaš -> duplikat nanike? (5.11.2004 13:44:40)

Živjo vsem skupaj !

Moja pikica je, ko je bila stara dva meseca vzela pleničko za ninico in od takrat brez nje ne gre spančkat. Danes, ko ima že skoraj petnajst mesecev ni čisto nič drugače ( " pena, dudi, meme " ), to so njene besede preden gremo zvečer ajat ( plenička, duda, mleko ):love:. Nikoli pa ji nisem poskušala zamenjat pleničke z nečim drugim.
Mislim pa, da je tvoj junaček:duda: že dovolj velik, da se nebo zadušil s pikapolonico, Za potovanja poskušaj najti manjšo izvedbo le te, drugače pa za zamenjavo svetujem, da ninico, ki naj bi bila po tvoje ok, daš za nekaj dni k sebi spat, da se navzame tvojega vonja in potem mu jo položiš skupaj s pikapolonico, mogoče pa jo zamenja:zmeden:...
Moje pikice ni nikoli zmedlo, ko je bila plenička oprana, je pa res da je vsak otroček zase...:angel:




tina.nika -> duplikat nanike? (5.11.2004 19:24:14)

Jaz bi pa tako rada da si Nika izbere eno ninico - pa noče. Danes sem imela cel dan pod majico enga kužija, pa ji ga bom zdle dala, da vidim, če kej pali. Upam!
Kako pa ste jim vi "uturile" ninico, če si jo niso sami izbrali.?
lp, Tina:sloncek:




Stran: [1]