Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Kozmetika za novorojenčka v porodnišnici 5.7.2007 15:49:59
Anonimen
Sem se zdaj spomnila, da ko sem 1. rodila, da tisti paketek, ki smo ga dobili v porodnišnici za novorojenčka, da so sestre, kar kremico za ritko, vato..ven vzele in sem morala za nego novorojenčka v porodnišnici tisto uporabljati.
Zdaj me pa zanima, a je bilo pri vas tudi tako ali je porodnišnica dala svojo kozmetiko za nego. Pleničke smo dobile in alkohol, ostalo sem pa morala iz paketka rabiti . Vem, da mi je še vate zmanjkalo in jo je moral dragi iti kupit.
RE: Kozmetika za novorojenčka v porodnišnici 5.7.2007 15:53:10
mojčca
Ja, tudi pri nas so sestre vzele ven iz paketa robčke za ritko. Ja plenice in kremo pa časti porodnišnica (no, tako je bilo pred slabimi tremi meseci).
RE: Kozmetika za novorojenčka v porodnišnici 5.7.2007 16:28:40
N _ B
V Kranju sem dobila vse: dovolj pleničk, vlažilne robčke, hladilno mazilo, bepanthen mazilo za bradavice in še lokohepan kremo za vozličke, ki so se mi začeli delat zaradi navala mleka. Paket je ostal cel.
RE: Kozmetika za novorojenčka v porodnišnici 6.7.2007 8:14:18
blue sky
V SG je bilo vse na razpolago (tetra plenice, pamperske oz. neke druge plenice za enkratno uporabo, kremica za ritko, ribodermin, robčki za umivanje, vatirane palčke, fiziološka raztopina, krema za nego bradavic).
RE: Kozmetika za novorojenčka v porodnišnici 6.7.2007 11:40:43
Mateja82
Vse kar potrebuješ za nego sem dobila v porodnišnici. Nikoli ni ničesar zmanjkalo. Paketek pa sem dobila dan pred odhodom, nekaj stvari pa še na dan odhoda, tudi kremico, ki je nisem porabila do konca.
RE: Kozmetika za novorojenčka v porodnišnici 6.7.2007 11:56:03
Bonnie_RR
Js sem vse tam dobila. Hladilna mazila za ritko so označili s priimkom otroka in so bila skoz na previjalni. Pleničke so bile v predalu, prav tako tetra plenice. Robčkov za ritko ni bilo, ker se je ritka umivalala kar s tetra plenico in navadno vodo. Pa še riboderm so mi pustile na previjani, da sem lahko malega mazala, ker je imel ful suho kožo.
RE: Kozmetika za novorojenčka v porodnišnici 6.7.2007 12:25:05
Anonimen
jaz sem v MS vse dobila . O kakšnih paketkih pa govorite? Jaz nisem dobila nobenega paketka , samo neke vzorčke - Očitno sem že dooolgooo nazaj rodila . Je pa res, da sem pa dobila darilo od porodnišnice, ker sem rodila prvega otroka v tistem letu
RE: Kozmetika za novorojenčka v porodnišnici 7.7.2007 14:45:02
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky
V SG je bilo vse na razpolago (tetra plenice, pamperske oz. neke druge plenice za enkratno uporabo, kremica za ritko, ribodermin, robčki za umivanje, vatirane palčke, fiziološka raztopina, krema za nego bradavic).
Evo, že obrazloženo. Vse na razpolago, tudi vložkov za mamico je bilo dovolj. Jaz sem menda še 1zaprt paket domov nesla.
RE: Kozmetika za novorojenčka v porodnišnici 8.7.2007 0:01:13
mmž
IZVIRNO SPOROČILO: N & B
V Kranju sem dobila vse: dovolj pleničk, vlažilne robčke, hladilno mazilo, bepanthen mazilo za bradavice in še lokohepan kremo za vozličke, ki so se mi začeli delat zaradi navala mleka. Paket je ostal cel.
V CELJU PRAV TAKO!