Anonimen -> odzivanje na zvok (5.11.2004 13:43:41)
|
Ko tole vse skupaj berem, sem tooooook jezna na našo pediatrinjo. Tudi naš mali se prvič v posvetovalnici ni zmenil za tisti zvonček, s katerim mu je peediatrinja zvonila. Je bla zanj dost bolj zanimiva rdeča volna. In diagnoza? MALI NE SLIŠI, NAROČIT SE PRI AVDIOLOGU.:zmeden2: Sem bila šokirana, zmedena...kako ne sliši, če pa se je že lepo začel odzivat na okolico, sploh name, na atija, na določene zvoke. Sem bla prav zaskrbljena in sem si nabrala cel kup knjig, kaj morjo pri enem mescu otročki znat.... MAlega sem skoz opazovala in zdelo se mi je, da čisto normalno sliši. No, ker smo imeli napotnico, smo se naročili in bili na pregledu, ko je bil star 4 mesece. Se je tko v vse smeri obračal, kjer je slišal zvok...in diagnoza specializiranega avdiologa...NORMALNO SLIŠI, OBA UŠESKA STA ZDRAVA. Joj sem bla vesela:bravo::bravo::bravo: in sem komaj čakala, da pediatrinji to povem. In sem ji tud pomolila izvide pod nos pred 3 dnevi. Je samo rekla...No, saj ste se pa malo na izlet v Ljubljano peljali. Bi jo tko treščla:grrr:
|
|
|
|