|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moška ročna ura
5.7.2007 10:21:04   
muza

Lep dan user posted image !

Punce - poznavalke vsemogočega, rabim vašo pomoč in nasvet, prosim!!

Odločila sem se kupiti za darilo ročno moško uro, vendar je problem, ker sem bolj ne- kot ja- poznavalka le teh.  Ne bi rada udarila mimo pri kvaliteti in tudi  blagovni znamki. Malo sem že šla po trgovinah in si nekaj pogledala po spletu, vendar nimam jasne predstave. Katere so naj- in katere sploh ne-. Ker gre za  posebno darilo in vrednost tam nekje do 250 EUR, bi res rada izbrala dobro. Nagledane imam ure znamke Citizen Eco-drive variante. Baje so pa nekako enakovredne ure Jacques Lemans........ in katere še?.......Saj bolj kot gledam, bolj se mi oži izbor in vedno kaj na novo odkrijem, vendar bi želela še kakšno vaše mnenje in namig. Predvsem me zanima mnenje o izboru znamke Citizen. Po moji presoji so to zelo dobre ure - japonske ( sploh tiste okrog 650 EUR user posted image )in še sistem Eco- drive, ko se polni po principu svetlobe in ne rabi nobenih baterij, mi je fantastičen. No, sem pa, kot rečeno nepoznavalka user posted image !

Kaj menite, kaj priporočate? Slikic pa ta moment tistih tapravih ne najdem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moška ročna ura
5.7.2007 10:41:26   
muza

...aja, pozabila sem napisati, da gre za bolj športno kot elegantno uro in za človeka starega 30 let, sicer srednje športen tip......

(odgovor članu muza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2007 11:24:27   
Mina1
Pojdi v Slowatch, na čopovi je sedajle tale kao modern Slowatch, boš gotovo kaj našla.

Kaj pa Swatch, pa še drage niso?

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu muza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2007 11:45:49   
muza
V Slowatch-u sem bila, vendar ne v Lj. Ravno tam mi je nekako prišel v ožji izbor Citizen. Swatchevke so OK, vendar niso primerne za to posebno darilo. Vseno hvala Mina 1.

V LJ v teh dneh ne bom hodila, bom pa šla v MB. Katere trgovine z urami so npr. v Euro parku oz. je sploh katera?

< Sporočilo je popravil muza -- 5.7.2007 11:49:14 >

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2007 11:50:06   
Mina1
ja v CP je ena tam nasproti Marks and Spencer.

(odgovor članu muza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2007 11:56:07   
Lenny
http://www.tissot.ch/

Morda katera od Tissot-a? Šprtne in mojemu zelo všeč.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2007 13:31:13   
kofetek2010
Jaguar so tud lepe, samo enih 3x dražje od tvoje željene cene user posted image  

v Hali A v spodnjem nadstropju pri izhodu proti tržnici je ena štacuna, nisem zihr, a mislim, da je Fossil in imajo kar pestro izbiro user posted image  

drugače pa kontaktiraj Sunqueen (našo sončno kraljico), ona je zihr največja maherca na RR (vsaj kar se ur tiče user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2007 14:42:47   
Anonimen
jaz tudi u od ura ne smem napisat user posted image  tko, da.....v btcju je veliko trgovin...pa v mestu tudi...pa v Leclercu (trgovinica zraven banke) imajo trenutno razprodajo ur, kot so Oris, ki so zelo zelo drage in zelo zelo fajn...no, to je vse, kar lahko napišem user posted image
Aja, je pa še vedno Švicarska ura najboljša. Katera koli. No, tko pravijo user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2007 17:38:57   
Anonimen
evo, še mnenje strokovnjaka za ure:

ne kupuj Eco-drive, rajši kupi baterijsko uro, ker pri Eco drivu ti gre napajalnik in potem ne moreš dobit zamenjave oz. je precej težje, kot pri navadni uri, kateri samo zamenjaš baterijo.
Je pa bojda tudi Certina fajn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2007 8:15:45   
muza

Pozdravljene punce in seveda hvala za odgovore, mnenja in namige.

Uh, sunqueen, pa sem zopet na samem začetku user posted image . Ker si dobra poznavalka tega področja, bom vsekakor vzela na znanje tvoje mnenje. Torej, praviš da Eco-drive vendarle ni tako fajn, kot sem mislila? Kaj bi mi ti torej konkretno svetovala? Katero znamko, model,......., da bom lažje razmislila in se odločila. 

In še, prosila bi te, da pokomentiraš znamke Jacques Lemans, Citizen, Tissot,...oz. lahko tudi kdo drug, ki ima mnenje.

Težka bo, jaz pa imam še 14 dni do končne odločitve user posted image .

< Sporočilo je popravil muza -- 6.7.2007 8:20:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.7.2007 8:16:56   
Mina1
Je pa bojda tudi Certina fajn

to pa itak. samo stane tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.7.2007 22:25:59   
Anonimen
S Tissotom ne boš zgrešila. So zelo dobre ure. Boljše kot Jacques Lemans.
Ali pa Festina. http://www.festina.com/

Evo, skromno mnenje user posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.7.2007 9:30:22   
mily
Pomoje je pa najbolš, da osebo, ki ji boš kupla uro, pelješ s sabo, da si sam zbere. Jst takih stvari ne upam kr na pamet kupit, ker vem, da so okusi tko različni. Za sebe vem, da če bi mi jo kdo podaril, bi najraje vidla, da si jo sama izberem.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.7.2007 14:33:11   
Anonimen
Ne moram Tissotovih modelov prilepit....evo pa tole:

ta mi je ful lepa
user posted image

No, pa sej, kamorkoli bo šla uro kupit, jo lahko potem nese zamenjat. Precej butasto je, da osebo pelješ v urarno pa rečeš, no zdaj si pa nekaj izberi, ampak ne me stati več kot 250€
Sicer pa, če človeku kupuješ uro, ga malo pa že moraš poznat, da veš, kaj mu bo všeč. Po moje, no.

< Sporočilo je popravil sunqueen -- 7.7.2007 14:34:58 >

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.7.2007 7:48:48   
Lenny
Sunqueen, če tole moj v.d. mož vidi, bo hotel takoj novo uro user posted image  Upam, da ne skače kaj po RR, če pa že, ga na tem forumu ziher ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.7.2007 15:35:39   
muza
Sunqueen, ta ura mi je pa zelo všeč! Kaj mi lahko prosim zaupaš katere znamke ura je to in kje se kaj takega da kupiti pa še okvirna cena........user posted image ja, ja, ja, da ne bo težav, na ZS prosim user posted image .

(Predvidevam, da je Tissotova, vendar ker omenjaš, da ne moreš Tissotovih modelov prilepit .....user posted image ...)

< Sporočilo je popravil muza -- 9.7.2007 15:39:31 >

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?