Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Je možno, da mi ne dajo krstnega lista 5.7.2007 12:51:41
|
|
|
|
bt08
|
Ok hvala,nisem vedla da to obstaja,ker imamo res cool župnika in se nikoli o teh stvareh nismo pogovarjali,kaj rabimo in kaj ne,kaj dobimo in podobno.
|
|
RE: Je možno, da mi ne dajo krstnega lista 5.7.2007 23:46:38
|
|
|
|
ema79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Putka Kako pa da nista poročena, če smem pofirbcat? Sem mislila da je koruzništvo in nezakonski otroci domena nas nevernikov . Sem pa presenečena, da so kljub nezakonski zvezi (gledano skozi oči cerkve je to kar precejšen greh, a ni?) krstili otročka. Moja teta se je morala lepo poročiti, pa še tisti schnell kurs zakramente opravit, potem je lahko pa otroke krstila. Tudi midva nisva poročena. Moj je ločen in prva beseda, ki nama jo je namenil župnik je bila, da otrok ni nič kriv. Oba sva verna in sva jo želela krstiti. Vse kar sva morala obljubit je bilo, da jo bova vzgajala v veri. Sej drgač pa otroka itak ne greš krstit, če ga ne želiš vzgajat tako, a ne? Mi smo dobili potrdilo, družinsko knjižico pa na žalost dobiš samo ob cerkveni poroki in kasneje se vanjo vpiše še krst otroka.
|
|
RE: Je možno, da mi ne dajo krstnega lista 6.7.2007 20:07:27
|
|
|
|
Colt
|
Ema, tole so spet modre besede, katere bo na žalost malo katera razumela
|
|
RE: Je možno, da mi ne dajo krstnega lista 6.7.2007 22:01:40
|
|
|
|
Nisaa
|
oj! tuki na temu forumu vpraš duhovnika http://www.iskreni.net/forum/,sm jst tud k nisem vedla da se lohk poročiš samo s krstom prez obhajila in bime!!Mi smo dobli pri krstu potrdilo kdaj pa kje in kdo ga je krstil vse skupi je blo v ovitkus trdimi platnicami takega kot ga dobiš za birmo in obhajilo ,jst mislm da tuki ni nobene veze poroka ker mi tud nismo poročeni...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?