_andreja_ -> RE: Nočno hranjenje (12.7.2007 18:29:29)
|
pomoje gre za preskok v rasti, ker mi smo stari slabih 9 mesecev in pride obdobje ko se kr zbuja, in potem je spet obdobje ko spimo lepo kot nagelči celo noč....minilo bo po parih dneh, lahko traja tudi dva tedna toliko je nazadnje trajalo pri nas, ampak se je vredilo.... drugače pa jaz sem po četrtem mesecu mu proti večeru tri ure pred spanjem dala rižolino, in sem ga začela odvajat od nočnega hranjenja....samo dudo nikoli nisem devala čaj,...in počasi se je navadil da pred 5 uro zjutraj ni mleka in je tudi spal lepo, je pa res da s tem nismo imeli problemou in je lepo sprejel...zdaj pri 9 mesecih smo tako daleč da zvečer ob pol 9 zaspi in se več ali manj ne zbudi pred osmo uro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] se je pa dolgo do 7 - 8 meseca zbujal ob 6 zjutraj, zdaj če se zbudi ga samo vzamem k sebi v posteljo in drnjohava do 8 ure...kakorkoli, nočnega hranjenja otrok ne potrebuje več po 4 mesecu, je pa res da če moj nebi lepo sprejel, da bi mu tudi jaz dala jest...
|
|
|
|