|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Retrofleksija maternice
5.7.2007 0:32:13   
soncnica79
Lep pozdrav! Prvič v življenju sodelujem na take vrste debati. Ko tako berem vaša sporočila, vidim, da res nisem edina, ki ima težave. Najprej naj sporočim vsem, ki ČAKATE, da bo, da nas je OGROMNO!!!!
Zanima me, ali ima katera težave z nazaj obrnjeno maternico oz. retrofleksijo. To imam namreč jaz. Prav tako imam eden izmed jajčnikov policističen. Z možem se trudima že 2 leti, pa še ni nič. user posted image
Septembra sem naročena pri G in takrat bom izvedela, kaj bodo naredili z mano. Pred letom dni sem jedla tri mesece klomifen, pa ni bilo nič. Preizkusili smo tudi že vse poze, merjenja temperature...user posted image
Če je bila katera v podobnem zosu in ve, kaj me čaka, naj mi prosim sporoči.

lp soncnicauser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.7.2007 9:34:55 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RETROFLEKSIJA MATERNICE
5.7.2007 7:23:18   
tintin
Živjo, verjetno je pri tebi problem prej policističen jajčnik kot pa retrofleksirana maternica, ki je sicer normalna oblika maternice s katero se ponaša cca 10-20% žensk. Tudi jaz sem med njimi, ampak zaradi tega nisem imela posebnih težav. Dvakrat sem zanosila bolj ali manj brez težav (prvič po 5 m., drugič po 3 m.), sicer sem imela prvič izvenmaternično nosečnost. Nazaj obrnjena maternica pri zanositvi nima vloge, le v nosečnosti je od začetka malo neprijetno, dokler se ne postavi pokonci, saj malo pritiska na mehur.

(odgovor članu soncnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: RETROFLEKSIJA MATERNICE
5.7.2007 13:53:49   
soncnica79
Zanimivo! Z vsemi ženščinami, s katerimi sem se do zdaj pogovarjala so mi rekli, da to s policističnim jajčnikom nič ne pomeni.  Ali mogoče veš, kakšen je postopek ki me čaka v septembru? Težko je čakati 5 mesecev z izvidom doma, pa sploh ne veš kaj besede in oznake na njem pomenijo.

Hvala za odgovor,
lp  user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?