|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroci v campu - plačilo
5.7.2007 0:06:35   
lex
Po ne vem kolikih letih se odločava, da greva pogledat Istro. Sedaj sva našla stran na internetu, kjer pa je cena za otroka pa ni straostno določeno. Od kdaj naprej štejejo otroke. Jaz imam namreč 2,5 letnika in skoraj novorjenko, pa me zanima ali bom plačala za oba, za enega ali za nobenega. Aja kam pa priporočate. Midva sva namreč sedaj hodila bolj po otokih oz južneje v Dalmacijo.

Hvala!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroci v campu - plačilo
5.7.2007 0:14:28   
muki1
Kolikor sem jaz na tekočem, se plača od treh let naprej.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2007 0:15:43   
muki1
Lex, če se ti da, napiši kje sta kaj bila z otrokom, kje je fina senca, pa če kaj priporočaš...saj te ne prosim dosti, a ne user posted image  ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2007 21:11:19   
lex
Mali Lošinj - camp Čikat ima še kar nekaj sence.
Rovinj - camp Polar ima tud fino plažo, sicer malo manj sence, ampak smo imeli takrat slabo vreme vseh 8 dniuser posted image
Za otroke mi je najboljši Rab - rajska plaža, kilometrski peskovnik, edino ni narane sence, ampak mi smo imeli marelo, ob 12 pa pakiranje pred prikolico - v tem campu je plačal tud Aleks svoje ivanje ampak je bilo manj kot hišni ljubljenčki
Ostalo sva pa midva hodila tako, da sva se s čolnom vozila na otočke, zalivčke in tako iskala senčko, no eno leto bo čoln še parkiran doma, drugo leto pa začne spet laufatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A slučajno kdo ve kje bi se nabavli komarniki za Adrino prikolico - staro?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?