Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zmedena, zaskrbljena!!! 4.7.2007 21:32:10
|
|
|
|
*Uršula*
|
meni je g videl da sem noseča pri 5 tednih. plod je bil prav tako velik 3 mm sem šla pa prou na slikco od uz gledat. nič naj te ne skrbi. pa čestitke
|
|
|
|
RE: Zmedena, zaskrbljena!!! 4.7.2007 21:47:51
|
|
|
|
ronja
|
Kolikor se spomnim, so meni rekli, da če na začetku plod ni dovolj velik, potem pomeni, da je bil pač kasneje spočet in se nimaš kaj bat. Če pa kasneje zaostaja, potem je pa nekaj narobe, tako da brez skrbi in uživaj, pa seveda ČESTITAM!!!!
|
|
|
|
RE: Zmedena, zaskrbljena!!! 4.7.2007 21:48:26
|
|
|
|
ronja
|
Včasih pač zanosimo tudi izven "idealnega ciklusa"
|
|
|
|
RE: Zmedena, zaskrbljena!!! 5.7.2007 9:39:03
|
|
|
|
TANTRA
|
Pozdravljena, imam 13,5 letno hčerko, ki je imela termin poroda prestavljen za 3 tedne...Namreč očitno sem zanosila tik pred novo menstruacijo. Zato ne skrbi, pikica je očitno mlajša, hormon pa lepo raste, kar je dober pokazatelj, da je vse ok... Tudi jaz sem bila v 5 tednu na pregledu in se ni še nič konkretnega videlo...Boš videla, čez 14 dni bo vse ok...
|
|
|
|
RE: Zmedena, zaskrbljena!!! 5.7.2007 10:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa res ne razumem, zakaj ene že prvi dan izostanka k zdravniku letate? In si potem delate nepotrebne skrbi....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2007 11:12:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zmedena, zaskrbljena!!! 5.7.2007 11:42:22
|
|
|
|
tonja
|
Tudi jaz mislim, da te ne bi smelo skrbeti. Jaz sem bila prvič na pregledu mislim da okrog 6 tedna pa je bila vrečka velika skoraj 1 cm. Srečno!!!
|
|
|
|
RE: Zmedena, zaskrbljena!!! 5.7.2007 11:43:54
|
|
|
|
tonja
|
Joj še to sem pozabila povedat, da je bilo to okrog 6 tednov star plod, po M pa je bilo že 10 tednov (imam čudne cikle že od nekdaj).
|
|
|
|
RE: Zmedena, zaskrbljena!!! 5.7.2007 12:02:03
|
|
|
|
Špelka
|
Rebeka, jaz mislim, da se pomiri in malo zaupaj v naravo! Pikica je glede na M stara šele 5 t in nekaj dni, biološko pa 3 tedne! In v 3 tednih je iz dveh združenih celic zrasla na 3 mm - ali ni to kar nekaj??? Pa itak pravijo, da je na začetku relevantno podvajanje hormona, UZ pa bolj ne kot ja.... Mislim, da je pri tebi vse v najlepšem redu, samo pikica rabi čas, da zraste!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?