babylove (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

anita1984 -> babylove (4.7.2007 18:41:07)

kako ste zadovoljne z to znamko kozmetike za doječnke?

Putka -> RE: babylove (4.7.2007 18:46:50)

Kupila ene par stvari, nismo porabili ker mi smrdi (kreme, losion), no vlažni robčki so pa super

Strawberrie Cherrie -> RE: babylove (4.7.2007 18:48:07)

Plenice so [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image], naš je fasal po njih izpuščaj. Losijoni, kreme mi smrdijo. Robčki so tko tko. V glavnem, od njih ne kupujem nič.

masna -> RE: babylove (4.7.2007 18:55:43)

a je to Mullerjeva znamka kozmetike?

Nyah* -> RE: babylove (4.7.2007 19:01:40)

Ne, to je znamka trgovin dm. Ne vem no, jaz ne uporabljam nic od njih, uporabljam pa kar nekaj izdelkov Beauty baby od Muellerja, pa je super. Nekaj jih poznam, ki Babylove uporabljajo, pa so, predvsem s plenickami in robcki, kar zadovoljne. Ne vem, jaz ne zaupam.

Miška76 -> RE: babylove (4.7.2007 19:24:39)

IZVIRNO SPOROČILO: masna

Ne, to je DM-ova znamka. Drugače pa moram pohvaliti njihove robčke

Anonimen -> RE: babylove (4.7.2007 19:25:41)

IZVIRNO SPOROČILO: masna

Ne, tisto je Beauty baby.

Miška76 -> RE: babylove (4.7.2007 19:25:54)

Ostali njihovi izdelki so mi tako tako ...

Anonimen -> RE: babylove (4.7.2007 19:45:30)

Jaz sem z vsem, kar uporabljamo, zelo zadovoljna. Uporabljamo pa robčke za rito (suhe in mokre), krpice za umivanje, trdo milo, ognjičevo kremo za ritko, plenice, previjalne podloge. Mi vse to bolj odgovarja kot Müllerjeve stvari.

Strawberrie Cherrie -> RE: babylove (4.7.2007 19:53:21)

Tašonka, meni so pa tele njihove previjalne podloge ful drage -> so tiste iz Sanolaborja ceneje.

mamuška -> RE: babylove (4.7.2007 20:53:02)

Za sina sem imela kremo za obraz, ognjičevo kremo, trdo milo, umivalne plahte za na pot in mokre robčke za na pot, previjalne podloge, kremo za sončenje - vse se mi je zdelo super. Sin ima res mega občutljivo kožo, pa s temi izdelki nismo imeli nobenih težav. Res niso parfumirani, kar je meni samo plus, ker ne rabim nobenih nepotrebnih dodatkov v otroških izdelkih. Kolikor sem spremljala teste v VIP-u, se je ta linija vedno izvrstno odrezala. Nam so odgovarjali.

Anuška79 -> RE: babylove (4.7.2007 22:59:56)

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Za sina sem imela kremo za obraz, ognjičevo kremo, trdo milo, umivalne plahte za na pot in mokre robčke za na pot, previjalne podloge, kremo za sončenje - vse se mi je zdelo super. Sin ima res mega občutljivo kožo, pa s temi izdelki nismo imeli nobenih težav. Res niso parfumirani, kar je meni samo plus, ker ne rabim nobenih nepotrebnih dodatkov v otroških izdelkih. Kolikor sem spremljala teste v VIP-u, se je ta linija vedno izvrstno odrezala. Nam so odgovarjali.

Enako pri nas. Pleničke so nam odgovarjale samo njigove, ostalo pa je bilo tudi OK - čeprav moram reči, da pri nas res nismo neki veliki potrošniki raznih kremic in maž.

frufru -> RE: babylove (5.7.2007 0:06:51)

Meni je bolj kot za dojenčke v redu linija za mamice (krema za noge, blazinice, lanolin), uporabljamo tudi robčke, kopalne pleničke za bazen, pa če gremo na pot njihove eko plenice(alana)

Pobalami -> RE: babylove (5.7.2007 8:50:22)

Meni je ta linija zelo všeč, ker nima konzervansov in dišav oz. ima jih ima minimalno. Zato pa mi ostali otroški proizvodi preveč močno dišijo.
Imamo lation za telo - zelo vredu, in kopel - tudi zelo vredu, uporabljamo tudi mokre robčke.
Na drugem forumu, kjer se punce precej spoznajo na kozmetiko jih precej hvalijo.

Anonimen -> RE: babylove (5.7.2007 15:58:23)

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Tašonka, meni so pa tele njihove previjalne podloge ful drage -> so tiste iz Sanolaborja ceneje.

Hm, sploh vem ne za njih, da obstajajo. Mislim, da jih imajo. Nisem nikoli gledala. Koliko pa so? Bom prav pogledala naslednjič. Hvala.

MarijaPo -> RE: babylove (5.7.2007 16:19:51)

Nasi Evi izjemno ustrezajo Alana plenice. Ne vem ce je to glih babylove, je pa gotovo DM znamka ekoloskih plenic.
Edini kroj in edine, po katerih nima vnete riti. Pa smo probali Fixies, Pampers, Huggies, Muller plenice (ekoloske), Spar,... Skratka, Alana rula!

Strawberrie Cherrie -> RE: babylove (5.7.2007 16:49:22)

Tašonka, niso zapakirane, jaz jih ponavadi vzamem 6kom in dam 2€. 

emaa -> RE: babylove (5.7.2007 17:10:43)

nam je njihova znamka OK. 

Anonimen -> RE: babylove (5.7.2007 17:41:42)

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Tašonka, niso zapakirane, jaz jih ponavadi vzamem 6kom in dam 2€. 

Aha, se pravi pri pultu rečeš zanje. A so pa na isto foro kot recimo te od Babylove? So res cenejše. Jih bom sprobala. Tnx.

ema79 -> RE: babylove (5.7.2007 23:28:18)

Jst uporabljam njihove plenice in robčke za rito pa zdej sem kopalne pleničke kupila. Z vsem sem zelo zadovoljna.

Mateja82 -> RE: babylove (6.7.2007 11:50:53)

Sprobali njihove pleničke pa se niso  obnesle. Alana  so naši čez čas, ko je hodla naokoli začele dol lezit, drugače pa niso slabe. Uporabljamo tudi njihove kopalne pleničke, včasih smo tudi robčke za rito in previjalne podloge. Od kozmetike pa še nisem preiskusila, mi nekako ne sede. Niti pa za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] ne uporabljam veliko kozmetike.

Stran: [1]