BLAŽIKA -> RE: Karpatos (4.7.2007 17:24:26)
|
Jaz sem bila sicer pred leti na Karpatosu in mi je bilo zelo všeč. Sicer ne vem na kateri konec greš ampak mi smo bili v centru Pigadia obstaja pa še Amopy bay. Obvezno računajta da si bosta vzela kakšen rentacar ali motor, ker drugače bosta zamudila zelo lepe plaže -samske in nasploh pokrajino. Mestna plaža je tudi lepa ampak se tam vse plača-ležalniki,plaža,sončniki pa še velika gužva je. Najboljše pa je da si tam kupita zemljevid otoka, kjer imasta označene plažice, nekatere pa so dostopne le z motorjem-skuterjem.. Hrane in pijače je doli velika izbira je pa kar dražje kot pri nas za enih 20%-30% približno. Če pa imasta mogoče v sobi kuhinjsko nišo, pa je doli kar velik supermarket, kjer najdeš veliko stvari, ki si jih lahko pripraviš sam. Če še niste bili nikoli v grčiji ne bodita presenečena, ko bosta prišla tam na letališče, ker zgleda kot pri nas stare bencinske pumpe, jaz sem samo debelo pogledala, kam smo sedaj to prišli, sem najprej mislila da bomo samo tankali hahaha, malo heca. Nočnega življenja ni kaj preveč na tem otoku, je to bolj miren kraj. Če pa boste v Amopyu pa je to res samoten kraj z enim hotelom, lepo plažo, dva lokalčka, par apartmajčkov in to je to.No mogoče je sedaj že kaj drugače. Če še te kaj zanima pa me kar kontaktiraj in vprašaj. Sem še sedaj šla iskat če še imam zemljevid, pa se je žal že izgubil, drugače bi ti ga rade volje poslala. Nimam pa žal nobenih digitalnih slikic, da bi ti jih prilepila zraven, smo še imeli navaden fotoaparat takrat.
|
|
|
|