Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Anonimna ima popolnoma prav. Dlake tam kjer so, so gotovo s kakšnim namenom. Obrvi recimo, da pot ne teče v oči, spodaj verjetno zato, da je piška bolj zaščitena pred raznimi kaj pa vem, bacili, praškom na gatah, podpajsko da ima pot iz česa kapat, drugače samo spolzi proti trebuhu, po nogah, da ne zebe, na glavi, da je zaščitena...skratka dlake tam kjer so, so z namenom.
Anonimna ima popolnoma prav. Dlake tam kjer so, so gotovo s kakšnim namenom. Obrvi recimo, da pot ne teče v oči, spodaj verjetno zato, da je piška bolj zaščitena pred raznimi kaj pa vem, bacili, praškom na gatah, podpajsko da ima pot iz česa kapat, drugače samo spolzi proti trebuhu, po nogah, da ne zebe, na glavi, da je zaščitena...skratka dlake tam kjer so, so z namenom.
Ti se pa na balin pobrij. No, zakaj pa se potem še po glavah ne pobrijete, če je tako bolj higieno in lepše in prirejeno današnjim standardom lpote? Britje, namreč.
Ti se pa na balin pobrij. No, zakaj pa se potem še po glavah ne pobrijete, če je tako bolj higieno in lepše in prirejeno današnjim standardom lpote? Britje, namreč.
je bolj higjensko inlepše je je je, ni ti vroče v glavo ne. sem na balin, tako da no comment
čim se pa brijete v bikini predelih....jaz se ponavad z britvicami pa pol tako srbi....pol pa dobim take pikice.....
Saj drugače me ne gane dosti tale anonimnost, samo ZAKAJ ZA VRAGA je treba tako blesavo, trapasto, vsakdanje, običajno vprašanje postaljvat kot anonimen? Mislim, tega pa ne morem razumeti. A te je sram vprašat, s čim se folk brije? Pa to ni res, no
In kaj, misliš, da samo ti dobiš pikice? Vse te, kii so na golo pobrite, verjemo, da so pikaste kot oskubljene kokoši.
jaz glih če si kremo namažem sem pikasta, drugače pa ne.....sem zelo temne pouti in ko se pobrijem prav lepo zgleda in nisem ko kokoš, kot je ena napisala
jaki..... jst si sploh ne predstavlam,da nebi bila obrita tm spodej si jo redno pedenam zna bit pa kr mal neugodno če tvojem možku sedejo kocince na tvoji a ga pri obdelavi nč ne mot k na kile dlak poje?
drgač se pa tut jst brijem z britvico in pred nosečnostjo nism bila nikoli pikasta,tele grozne pike so me napadla zdej po nosečnosti.....no sm glih zdej našla eno fajn peno za britje jo glih probavam....no in na vo moč upamj,da je tot to in sem bom teh pikic znebila!!!!
Pa dobro no punce, če obstajajo fetiši da se folk med seboj polula in pokaka eden na drugega, pa fusfetišisti, pa SM in kaj jaz vem kaj še vse......potem najbrž obstajajo tudi moški, ki jih pač poraščena ženska vzburja. Torej je to dejstvo in anonimna ima pač takega desca. ****t ga, če jima paše....Saj tip ni neumen, da ne ve da obstajamo v danešnjem svetu same depilirane da nebi vedela kaj mi je cool in kaj ne...
Ampak kaj takega na plaži videt pa je . Vsekakor se za na plažo obrij vsaj po bikini predelu in pod pazduho, partner pa bo tudi potrpel tisti teden.