|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IMN in testi
4.7.2007 11:45:21   
MaŁŁena
ali vsi testi pokažejo IMN?????? ali jo sploh pokažejo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IMN in testi
4.7.2007 12:13:15   
Anonimen
 A misliš nosečniški testi? Ja baje da ja, lahko tudi samo šibko, saj je hormona malo. Vsaj tako sem na pušenjaku prebrala. 

(odgovor članu MaŁŁena)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2007 14:08:56   
tinkamiška
Če misliš izven maternično nosečnot, je meni test normalno kazal, da sem noseča. Sem šele zaradi bolečin šla h G, ki je potem z Uz ugotovil IMN.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2007 14:14:00   
Anonimen
Tudi meni je test obakrat pokazal nosečnost, čeprav je bila IMN. Prvi znaki, da nekaj ni v redu pa je bilo hudo zbadanje v trebušnem predelu (kot bi mi kdo zaril nož v trebuh) in na koncu samo nenaden izliv krvi, kot da bi dobila menstruacijo.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2007 15:44:34   
koala
INM se lahko diagnosticira samo z uz. Testi za domačo uporabo zaznajo vrednost nsoečniškega hormona v urinu, ta se pa izloča neglede na to kje je nosečnost.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2007 16:04:24   
druga
kaj se IMN sama konca ali je potreben kaksen poseg?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2007 16:07:00   
tejč29
Pri IMN so vsi znaki nosečnosti prisotni...pri meni je bil test + takoj prvi dan ko bi mogla dobit user posted image , pa tudi vrednost beta-HCG raste (sem hodila vsake 3 dni na odvzem krvi), pa čeprav počasneje kot pri normalni nosečnost. Tudi maternica se normalno pripravi na nosečnost - se odebelijo strene in celo lahko nastane v maternici "psevdo" gestacijska vrečka, kar lahko zelo zavede ginekologe - meni se je to zgodilo in so me najprej poslali na abrazijo, ker so mislili da je prišlo do splava) in čez 10 dni so me pod nujno klicali nazaj v bolnico (v histološkem izvidu ni bilo niti sledi ploda) , da so mi laparoskopsko odstranili IMN in desni jajcevod (plod je imel ze 2 cm a nihče ga ni videl.......)  user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2007 17:31:24   
druga
pa ti je bilo kaj bolj slabo oziroma te je kaj bolelo...da bi na primer zdaj lahko rekla, to je bilo to...

meni je test po skoraj 2 mesecih brez M se vedno bil negativen...pred 3 dnevi pa se je pojavila krvavitev, ki pa je trajala le 2 dni...tako da menim, da je to bila M...tukaj na forumu so me opozorile, da bi lahko bila IMN...samo meni se zdi, da nisem....ce pa sem krvavela? samo zmedejo te ti znaki...taksni in drugacni..

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2007 14:41:23   
tejč29
Hmm....znaki? V petem tednu se mi je pojavil rahel rjav izcedek (sumili so na grozeči splav), ta izcedek je trajal do 8 tedna nakar sem imela močne krče, huje kot med user posted image , in so me poslali na abrazijo.....itd....
Drugačr nisem imela nikakršnih bolečin, niti po abraziji ....sem pač mislila da je vse OK, a v bistvu ni bilo OK. Sem se pa kar precej prestrašila ko so mi povedali, kaj bi se mi vse lahko zgodilo, če tega nebi odkrili pravočasno. zato če nisi sigurna ti svetujem da greš na preventivni pregled.

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2007 10:43:53   
sonček75
tudi pri meni si sumili na IMN,zato sem prejšno sredo urgentno ostala v bolnišnici,kjer so mi v petek opravili lapar.
vendar niso ničesar dobili.Hormon mi rase zelooo počasi,vendar bolečin in krvavitve nisem imela nobene(to je največji znak IMN). Vponedeljek sem bila spet na UZ in so vidli majhno GV v maternici. UZ imam spet v ponedeljek.
jepa IMN lahko zelo nevarna Mojo sestro so z rešilnim avtom odpeljali v bolnišnico,kjer jo je že čakala ekipa za operacijo.potem so povedali da je šlo za nekaj minut in jo ne bi več rešili. Imela pa je zelo hude bolečine preden se je to zgodilo,tako da se jaz zelo bojim  IMN

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Julija
TLF

Kako vam je všeč ime Julija?

zelo mi je všeč (25%)

mi je všeč (30%)

ne vem (5%)

nič posebnega (27%)

ni mi všeč (13%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!