Anonimen -> RE: žaluzije in zavese (4.7.2007 14:09:06)
|
oboje. V otroški sobi zato, ker mamo bele žaluzije in je vseeno svetlo zjutraj, pa bom dala bolj debele zavese, da bo dlje tema. V spalnici bova mela rolo zavese, nežne bele z nežnim tkanjem. V kuhinji bova imela pa oranžno-rjave(etno vzorec) zavese, nekaj v stilu lamel, samo za okras, ker jih ne bom nikoli zastirala. V dnevni sobi pa najverjetneje ne bo zaves, se mi zdi, da bi bile tam samo za prah obešat Aja pa v kopalnici tudi ne IZVIRNO SPOROČILO: Anja25 Ne razumem ljudi, ki so jim všeč žaluzije. To je pravi magnet za prah. Ja tudi jaz sem jih imela Žaluzije namreč, pa sem jih po enem letu vrgla dol, ravno zaradi prahu, ki ga je bilo res ogromno. Potem pa po celi bajti vsako letvico posebej očistiti ne hvala. Če pa rade to delate pol pa fajn. Če pa nerade to delate imate veliko prahu. Za senco naredit so še zmeraj najbolše rolete. Dobre pa so tudi iz tega razloga, ker pripeko od sonca ustavijo že pred oknom (šipo) ne pa žaluzije, ki vročino spustijo čez steklo v prostor. No to je moje mnenje glede žaluzij, ki jih za nič na svetu ne bi nikoli več imela. Saj ne rečem zgleda fajn, samo za čistit pa daleč od tega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] JS PA NE RAZUMEM LJUDI K JIM NISO VŠEČ ŽALUZIJE. nikol v lajfu ne bi mela rolet sej zakva mam p apol okna če jih čist zabijem? pol je vseeno če kr povsod zid nardim pa je??!! jaz imam žaluzije, povsod notranje, bodo pa nekoč mogoče čez prišle že zavese...še nism najdla takih k bi mi ble res všeč. v sobah k so bolj na udaru sonca mamo pa zunanje žaluzije - krpanke ki so zakon na električni pogon. ne menjam za nobene rolete. tut rolete postanejo zunaj svinske in pol tiste spucej če jih moreš iz zunanje strani 4 m nad tlemi??!!
|
|
|
|