Avtosedeži (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Tiamo -> Avtosedeži (4.7.2007 8:10:59)

Moja 2 letnica si skoz "slači" pasove, ki gredo preko ramen oz. daje rokice ven in je potem pripasana samo čez pas. Tudi če pasove čist zategnem spravi rokice ven, tako, da moramo potem skoz ustavljati in jo pripasati nazaj. Zdaj pomaga, če ji rečem, da tega ne sme, ker bo policaj hud. Imamo Brevi avtosedež od 9 kg naprej.

A ima še katera tak problem?




BLAŽIKA -> RE: Avtosedeži (4.7.2007 8:52:42)

Ja mi smo imeli iste težave, smo pa ji spredaj oba baseka skupaj zvezali z rutico, da niso več šli dol in je pustila pri miru ko je videla da ne gre.




mayci -> RE: Avtosedeži (4.7.2007 18:55:19)

Mi smo imeli pred kakšnim mesecem ravno tak problem. Sem bila že čisto izčrpana od neprestanega popravljanja pasov in opozarjanja.
Mali se je pa režal in tudi tisto s policajem ni kaj dosti pomagalo...
Je pa potem vse skupaj kar minilo (pribl.3 tedne) in zdaj se niti ne spomni več na kaj takega in je lepo pripet!




Lenny -> RE: Avtosedeži (5.7.2007 7:50:30)

A poznate kakšnega policaja? Naš taveliki je pri prehodu v III. skupino sedežev naenkrat ugotovil, da se lahko sklanja v sredino in gleda naprej med sedeži. Nobeno opozarjanje ni zaleglo za 100%.
Potem pa so meni enkrat pogledali ven rogovi in sem avto ustavila čisto naključno pri prvih policajih, ki so kdo ve zakaj stali ob cesti. Na srečo je policaj pokapiral stvar po prvih dveh stavkih in mali je zadevo vzel smrtno resno. Ko je obljubil, da bo v stolu sedel tako kot je treba, mu je možakar podaril še medvedka policista, ki bo pazil na obnašanje v avtu.
Aleluja!!! Od takrat je mir. Star pa je bil približno tri leta, tako da za ta male ne vem, kakšen učinek bi imela takšna akcija, morda pa pride prav čez kakšno leto.




Nixxon -> RE: Avtosedeži (5.7.2007 9:21:48)

Hehe, dobr si tole poštimala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




pety78 -> RE: Avtosedeži (5.7.2007 9:25:08)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Lenny, zakon! To si pa splača zapomniti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]