nahrbtnik za nošenje otrok (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


dana -> nahrbtnik za nošenje otrok (4.7.2007 7:46:52)

Na začetku smo kupili enega za 8 jurjev. Zdaj nam je pa žal, saj naš otrok uživa v nošenju na hrbtu.

Sicer je že star 25 mesecev, pa zdaj ne vem a se nam splača kupit boljšga ker bi šli kaj v hribe pa Tilen drugače kot v nahrbtniku ne bi mogel iti.

Ogledanega imamo tega na strani 12 Kiddy plus s senčnikom

tukaj




DANVARI -> RE: nahrbtnik za nošenje otrok (4.7.2007 8:55:43)

mi imamo sicer Jolly light
http://www.promontana.si/cekarcek/Oprema/Nahrbtniki/Za_nosenje_otrok/
ampak tale tud ne zgleda slab [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Važno je, da ima naramnice za pripet, da ti če se skloniš otrok ne pade nad glavo ven, pa da glavnino teže nosi sredina sedala in ne rob, ki bi lahko pritiskal na nogice.




SašaR -> RE: nahrbtnik za nošenje otrok (4.7.2007 9:44:35)

Mi ga imamo tega s senčnikom. Če ga bosta kupovala bodita zelo sitna, da vama ne dajo tistega brez, ker cena je ponavadi ista.  Nama so ga hoteli prodati, sam sva težila, da naj pokažejo, kje je senčnik, in ga ni bilo, potem pa je komaj našla enega, ki ga je imel.

Mi ga ne uporabljamo veliko. Kupljen je bil z namenom da bova s tamalo uživali pozimi tudi ko bo dež. Jaz sem šla delati, moj jo pa ni nosil v njem. Tako da je zelo malo rabljen. Upam da se bomo še kaj spravili v njega. Je pa fajn ker gre vanj kar nekaj stvari in ima veliko predalov.

Ima pa ene 2,5 kg in potem še otrokove kg in postane stvar kar težka.




fricka -> RE: nahrbtnik za nošenje otrok (4.7.2007 11:05:05)

Mi ga zelo veliko uporabljamo, stara pa je toliko kot tvoj. Imamo Chicota (sem prav napisala?). Sicer je bil zelo drag, ampak ta mali je zelo udoben in se v njem zelo rada nosi. Se pa sploh radi prenašamo in prevažamo, sedež na kolesu je zakon. S takimi pripomočki lahko vsaj malo poskrbimo tudi za svojo rekreacijo.




dana -> RE: nahrbtnik za nošenje otrok (4.7.2007 11:45:06)

SAj naš tud zelo uživa, ampak v tem ki ga imamo zdaj (ki res ni bogve kaj) jamra da ga bolijo nogice.

Žal nama je da že takrat nisva kupila večjega oz. boljšega. Sam kaj ko nismo vedeli če mu bo sploh všeč.




miaxxx -> RE: nahrbtnik za nošenje otrok (4.7.2007 11:48:29)

Mi imamo Deuter Kid Comfort II in je super. Ga priporočam.

Lp




dskubin -> RE: nahrbtnik za nošenje otrok (4.7.2007 11:50:02)

poglej si tole debato:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=77878&mpage=1&key=nahrbtnik%2Cdeuter&

Mi imamo tega Vaudeja in je bil odličen. Tja do enega leta in pol sem jaz nosila našega mulca not vsak dan, ker je bil rajši tko kot v vozičku, zdej pa je že pretežek. Razmisli malo o nakupu, ker je to kar drag špas. Moj je tamalega zadnič nesel na Slavnik (pa ni to ne vem kak hrib), mulc ma zdej 20 mesecev in okrog 12 kg, pa je počasi že pretežek za v nahrbtnik (k tej teži moreš dodat težo nahrbtnika, pa kar not zbašeš). Jaz bi ti svetovala, da najprej sprobate (kot je v zgornji debati en svetoval), daste mulca not in 1 uro hodte okol, pol pa boste vidli, če gre (s tem, da moreš met v mislih, da boste s tem v hrib lezli). V glavnem, mi ruzaka ne uporabljamo več, ker je vse skupaj pretežko, za par minut še gre, pol ti je pa hitro preveč (ker to ni mrtva teža, kot bi nesel ruzak v hribe, ampak ti otrok zadaj pleše, pa miga, pa okrog gleda,...).

Aja, drugače pa morem rečt, da nam je 1 leto super služil in je bil to en boljših nakupov (zdaj pa čaka sestrico, da še malo zrase in ga bo ona zasedla).




dana -> RE: nahrbtnik za nošenje otrok (4.7.2007 12:46:39)

Saj jaz sem tud možu rekla a ni tamali že prevelik, da bi ga nosil naokrog (ima 14 kg), pa je rekel da ga zaenkrat še lahko nosi.

Bomo videli, če ne drugače, bo pa na drugega počakal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Hvala za link !




Stran: [1]