Anonimen -> Moški - čudni tiči (3.7.2007 21:55:43)
|
Zadnjič me je moj dragi pošteno razkuril... no, ravno prvič ni bilo, ampak... Gledava fotke iz enega sprehoda in rečem kako mu je mali podoben, pa reče kao, da hvala bogu, da sta si podobna, da sedaj vidi, da je res njegov oče... No, najbrž mi ni treba rečt, da mi je kr megla padla na oči, da mi je piskalo v ušesih,... pa se je sprva izmikal kao, da se je sam hecal. Ko sva stvari prišla do dna je rekel, da so takšne ****rije - ****rije v službi, da res nič več ne veš kdo s kom kaj dela in da nobenmu več ne pomenijo družinske vrednoste in zvestoba. No, ko je rekel, potem sva prišla do zaključka, da ni niti prej dvomil vame, ampak nikoli ne veš... oče nikoli ni 100%, pa da bere po forumih, da kakšna ne ve ali je noseča z ljubimcem, možem, tastom, svakom... no, in ko mi reče, da je že prej vedel, da je mali njegov, še za piko na i reče, da 24 ur na dan pa ni bil z mano, ko sva ga delala... jao!!!! Pa nisem hodila po žurih ali pa se družila s "sumljivo" družbo... Ma kako zna zakomplicirat... no, sedaj ima prepoved branja kateregakoli foruma, postov, ki imajo v besedilu varanje, ljubimec in podobno. Da bi bil on nezvest dvomim, ker je po službi takoj doma, drugače res v redu človek, mož in oče... pa še prej je bil enkrat prevaran (oz. ga je precej časa bivša punca varala predno je izvedel) in mogoče je ravno to vzrok njegovega nezaupanja... No, izkašljala sem se...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|