prstne barve (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj



Sporočilo


Rubin. -> prstne barve (3.7.2007 21:51:11)

Sej sploh ne vem, če sem prav napisala, ampak upam da veste kaj mislim.
No zanima me, če bi midve z našo 23-mesečnico že lahko stvar uporabljale in kako? A to kar na prst daš in z njim rišeš al kako?




eya -> RE: prstne barve (3.7.2007 21:53:45)

Ja-na vsa tvoja vprašanja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. So fajn, ker se lepo sperejo, tudi z oblačil gredo lepo dol. Edino iz ene moje črne trenirke ni šlo dol, oz. so ostala taka čudna rjava, razbarvana mesta. Z Žigovig cunj je šlo pa vedno vse stran.




Pingvinčica -> RE: prstne barve (3.7.2007 22:04:40)

Ja seveda lahko, midve sva že kmalu po enem letu pričele z packanjem z prstnimi barvami. Samo za vsak slučaj ne imej oblečenih ravno najboljših cotk, ker ene barve nam niso šle dol. Obilo užitkov.




asso -> RE: prstne barve (4.7.2007 7:12:06)

Ja, pa ko kupuješ poglej, da piše gor, da se sperejo z oblek. Mislim, da so take od Crayole (ne vem, če je prav napisano) v tubi - mi jih imamo in je vedno vse lepo šlo dol.
So pa tudi take, kjer piše: zaščititi otroka in okolico, ker barve puščajo madeže...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] So mal cenejše...




Rubin. -> RE: prstne barve (4.7.2007 7:29:29)

O hvala za namig, sem mislila vprašat ali je vseeno katere kupim, no vidim da ni, bom preverila.




Rubin. -> RE: prstne barve (4.7.2007 21:02:50)

Smo nabavili, ful uživa, vse okoli je popackano [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ampak za danes je bilo super ker je bil zunaj dež.




Anonimen -> RE: prstne barve (5.7.2007 20:34:25)

Midva s tamalim 20 mesečnikom sva risala v sedežu za hranjenje. Tako sem se lahko zavarovala, da ni bilo vcelo stanovanje v barvah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Pa mizico na sedežu sem prelepila s papirjem, ker gredo barve težko dol. Risala sva pa na risalni blok. Oz, on je pacal. Jaz mu nisem dala celih barv, ker potem bi bilo prehudo za pucat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], ampak samo pokrovčke, da katere sem dala malo barve in je bilo ravno dovolj, preden se je naveličal in da je bil en papir porisan.

Končni izdelek pa je čudovit, sem dala uokvirit in te slike visijo po stanovanju.

En šeleshamer smo pa vsi porisali. Ati, mami in sine (ta je tudi z nogami tacal gor) in smo prav tako uokvirili in čudovita umetnija krasi našo dnevno sobo.

In ta mali vsakega pelje gledat, kaj je on risal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]