|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nizek pritisk - pomoč prosim!
4.11.2004 16:45:40   
Janeja
No punce, zdaj vas moram pa še jaz prosit za nasvet.

Noseča sem 8 tednov in imam nizek pritisk 100/60
Do nosečnosti sem z veseljem pila :kava: in je blo vse OK, zdaj mi gre pa kar na bruhanje če jo zavoham :( Se mi pa od tega pritiska vrti pa čist brez energije sem.

A katera ve kaj še lahko jem ali pijem, da si mal zvišam pritisk???

Hvala za pomoč pa še eno :rozica: za vse.

:nosecka: Janeja

Neposredna povezava do sporočila: 1
4.11.2004 16:48:41   
Pilar
Ma tolk nizek pa spet ni, al kaj? Sicer se pa to dnevno kar veliko spreminja. Baje da pomaga malo jutranje telovadbe...Pa srečno, lepo in mirno nosečnost!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2004 16:57:15   
Alina
Tudi jaz imam že celo nosečnost nizek pritisk, ki pa je res neprijeten. Ponavadi imam občutek kot, da so polna ušesa. Sem bila pa v torek pri ginekologinji in sem imela pritisk 80/60 pa je rekla, da samo narediti nekaj počepov ali skodelico kave, drugače se žal ne da pomagati. Ni pa nizek pritisk nevaren.

Želim ti čim več uživanja v nosečnosti.:muca::sloncek::rozica:

Lp, Alina 27t

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2004 17:31:11   
Janeja
Ja saj vem da ni tako zeloooooo nizek sam zoprn je pa vseen, ko se mi ves čas vrti. No vsaj nevaren ni za :duda: :bravo:, bom že zdržala. Sem pa več vodoravno :)-:)-:)-

Vem da dobra :kava: pomaga sam kaj ko mi pa tolk smrdi, da je že cel mesec ne pijem. :((
Bom probala s počepi. :sloncek:

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2004 19:18:15   
Jančika_
Janeja, jaz imam vedno nizek pritisk, ponavadi 90/60, zdaj po porodu pa celo 90/50. Včasih se mi kar vrti, ko vstanem. Pomaga mi šport, ki pa ga že od začetka nosečnosti ni:(. Zdaj se bom počasi spet lotila, ampak po pravici povedano sem tako švoh, da sploh ne vem, kako bo to zgledalo...

Pa pazi, da se ti ne bo zvrtelo od počepov!:sloncek:

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2004 19:36:38   
Janeja
Men pa telovadba in šport že od nekdaj ne diši preveč :ups: tako da s počepi sigurno ne mislim pretiravat. :)-:)-:)-

Saj ni tolk hudo, sam to vrtenje je pa res zoprno!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2004 20:55:28   
beba76
Tudi jaz sem :nosecka: z nizkim pritiskom in ni hujšega pbčitka kot donenje v ušesih. Ko govorim, mi kar odmeva v glavi in to me spravlja ob živce. No, ta teden sem v službi nekaj delala čepe in pri tem ugotovila, da v tem položaju to šumenje izgine. A da bi se plazili po štirih, glih ne bi bilo fajn za videt...

Pri G pa so tudi meni priporočali počepe - menda je to edino zdravilo:)-:)-

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2004 21:11:40   
Barbara L
Moj pritisk kar precej niha, je pa v mirovanju skoraj vedno pre-nizek. Temu sledijo vrtoglavice in nepopisna utrujenost.:zmeden::(

Je pa res, da če si merim pritisk po lahki hoji ali po zelo umirjeni telovadbi se vedno zviša. K svoji G sem šla peš in tam sem kot po čudežu imela pritisk 120/70 - normalen!!!

Torej po mojem, migajmo in nam bo bolje:bravo::bravo:

Barbara L:metulj:

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2004 10:01:54   
Majabo
mi kar odleže, ko preberem, da nisem edina, čeravno nobeni ne privoščim, res
tudi mene nizek pritisk zdeluje, sem kot cunja, nikoli prej nisem pila kave, sedaj se mi pa tudi ne zdi zdravo, da jo začnem:zmeden:

Pravijo, da pomagajo rozine in suhe fige, sama še nisem preiskusila teh nasvetov s 'babičine skinje' jih pa vsekakor nameravam, iz službe se namreč vozim eno uro in takrat v avtu, takrat me najbolj muči, glava mi kar opleta, brrrr, obupno, pa še tako zelo nevarno :(

LP:kava:

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?