|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje v nosečnosti
4.11.2004 16:42:29   
Pilar
Pozdravljene vse ;)!

Saj vem, da nosečnost marsikaj prinese, tudi težave s spanjem. Ampak kaj se pa meni dogaja...to, da moram ponoč vsaj 3x na WC - prenesem, da ugotavljam položaj, ki mi paše da lahko zaspim - to tudi prenesem, ampak da se pa cele noči oglašam z nekim "jamranjem"- to me pa zbudi. Sploh ne znam opisat kaj točno se mi dogaja, ampak moj dragi me non stop sprašuje kaj v spanju tolk jamram (sama sebe slišim. In zanima me, če se še kateri kaj čudnega dogaja, takole v spanju :zmeden2:?
:rozica: Pilar 32t/3d
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spanje v nosečnosti
4.11.2004 20:11:53   
Anonimen
Ja, verjetno jamraš, ker se pač ne počutiš najboljše. Saj praviš, da zavestno to preneseš, ko pa zaspiš, začne delovati podzavest, ta pa ni prav preveč zadovoljna s fizičnim poloajem, v katerem se je znašla... pa se malo pritoži.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spanje v nosečnosti
4.11.2004 21:14:21   
Nataska
Draga Pilar!

Kot da bi govorila jaz! Ne morem verjet! Imama iste težave, skoraj iste tedne - jaz sem 33t 6d.
Tudi jaz ne morem spat, ene 4x grem na wc, pa tudi moj dragi pravi da v spanju stalno nekaj jamram. Zgleda da je to čist normalno, ko se naenkrat ne moremo več tako fajn ''naštimat'', pa stalno letanje na wc... Bo že! Sej zdej smo že skoraj na koncu.

lp
Nataška

p.s. kdaj točno imaš rok? Jaz imam 17.12

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spanje v nosečnosti
4.11.2004 21:41:04   
Pilar
Nataška pozdravljena,
ma jaz samo oči zaprem in se že oglašam. Mene osebno to ne moti, ma mojega moža pa :)-. Čudno ne :)?

Rok imam pa 27.12.2004. Juhu, še malo pa bomo, sam sem postala kar neučakana...Malce no.

lp :muca:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spanje v nosečnosti
5.11.2004 9:59:02   
pikapoka27
Pozdravljena Nataška in vse, ki pričakujete naraščaj v prazničnem decembru.

Tudi jaz imam rok 17.12. Pri nas, razen obiska WCja še kar dobro spimo. Želim vam čimmirnejših noči.

lp
pikapoka27

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spanje v nosečnosti
5.11.2004 19:30:55   
Nataska
Hej pikapoka27!

Isti dan, ne? Že komaj čakaš? Jaz bi že kar zdaj šla, če bi lahko, pa če bi vedela da bo vse ok. Sam sej bo hiter minilo. Iz kje si pa? In kam greš rodit? Jaz grem v Celje.

lp
Nataška

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Baby shower
Michonne RR

Ali ste imele zabavo pred rojstvom otroka (Baby shower)?

Da-organizirala sem jo sama (26%)

Da-organizirale so mi jo prijateljice (23%)

Ne-takrat tega še nisem poznala (13%)

Ne-to mi je totalno mimo (38%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!