primerno darilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KIRA -> primerno darilo (4.11.2004 15:48:50)

Punce, kaj ste pa ve kupile vašim malčkom za 1 Božič?
Moja bo takrat nekje 4,5 mesece, pa nisem ziher, kaj naj ji kupim. Toliko vem, da plišastih igrač ne, ker jih ima na tone....

Anonimen -> primerno darilo (4.11.2004 15:50:50)

Potem pa kakšno "grizlo", ali pa žličko in plastilno skledico, ropotuljico ali pa kaj jaz vem, kaj imajo tako majhni otroci radi...

kimi -> primerno darilo (4.11.2004 16:27:06)

Kaz bom svojemu kaj za oblečt kupla kakšno božično kapco:)-

Pikabu -> primerno darilo (4.11.2004 16:50:13)

Naša princeska bo takrat stara 3,4 mesecev, pa bo dobila most z visečimi igračkami in tisto hiško-gobico iz Quella.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.11.2004 20:20:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

*NaTaŠa* -> primerno darilo (4.11.2004 22:23:07)

Ja mi bomo meli pa se posebej veselo, 25.bozicka....26. rojstni dan.Pa pojma nimam kaj.Za oblec nic, ker to ni zanimivo za otrocka...bolj za mamice.Skratka vse kar sem se spomnila so ji ze drugi kupili, ji bom pa mogoce kupila v Ikei hisko v kateri je kmetija.Tako da nasujte se mel predlogov.

Lenny -> primerno darilo (5.11.2004 7:44:32)

Najin piki je bil za prvi božič star 4 mesece, pa je bil najbolj zadovoljen z grizalom od Chicca - rdeča nogica in rumena rokica. Saj je dobil še kup drugega, ampak za večino je bil takrat seveda še premajhen, to dvoje pa je lahko začel takoj veselo žvečiti :)

KIRA -> primerno darilo (5.11.2004 10:58:59)

hm, moja že mesec dni nosi stvari v usta, tako da to že ima. sem premišljevala o kakšnem gugalnem konjičku. saj vem, da je še malo majhna, ampak na začetku ji lahko pomagam, pol ji pa š tudi ostane, grizalne igrače pa dolgo ne bo rabila..?
kaj pravite ve??

mammika -> primerno darilo (5.11.2004 11:06:46)

MOram kar malo pokukat v knjigo da vem kaj se uporablja.......
Kakšne pisane igračke,mogoče kaj ki poje.Mi smo mojmu piškotu kupl enga medvedka ki ga potegneš za rep in igrapol melodija....mu je blo kar všeč....
LP :sloncek:

malika -> primerno darilo (5.11.2004 11:12:05)

Mojemu(9,5 mes) je že od 3 meseca dalje zanimivo vse kar poje, ruži,...Od fisher prica(pa tudi ostalih proizvajalcev) imaš ogromno takšnih igrač na izbiro.Naš čisto ponori od veselja, ko se igra s tovornjakom, ga premakne in potem sledi pesmica, ali pa mini piano, samo se dotakne tipk in že igra:bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]