Podaljšanje pogodbe za določen čas v času bolniške-NUJNO (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

hokejistka -> Podaljšanje pogodbe za določen čas v času bolniške-NUJNO (3.7.2007 18:06:35)

Sem zaposlena za določen čas do 31.8. Obljubljeno mi je bilo, da mi bodo pogodbo podaljšali. Sem noseča in G meni, da bi bilo bolje če bi šla v bolniško. Nekdo v službi mi je pa rekel, da moram vsaj prvi teden v septembru delati, če želim, da mi pogodbo podaljšajo. Ali to drži, da mi ne morejo podaljšati pogodbe, če sem jaz konec avgusta, začetek septembra na bolniški?

Hvala za odgovore!

piškotka -> RE: Podaljšanje pogodbe za določen čas v času bolniške-NUJNO (3.7.2007 18:17:26)

Zakaj pa ti je ne bi mogl? Drugo vprašanje je, če so zainteresirani. Sama delam v kadrovski službi, kjer imamo takšno politiko, da nosečnic NIKOLI ne "mečemo" iz podjetja, če le vemo za njihovo nosečnost, pa imamo veliko zaposlenih za določen čas.

BLAŽIKA -> RE: Podaljšanje pogodbe za določen čas v času bolniške-NUJNO (3.7.2007 18:38:42)

Če je v njihovem interesu ti jo lahko, brez da greš delat.

hokejistka -> RE: Podaljšanje pogodbe za določen čas v času bolniške-NUJNO (3.7.2007 19:08:07)

Hvala za odgovore. Mogoče bi morala napisati tudi, da delam v šolstvu in da bodo dali ven razpis. A ni malo čudno, da sprejmejo nekoga, ki je na bolniški in ki ne bo mogel delati tisto leto?
Hvala!

Stran: [1]