|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: še en potreben...
9.7.2007 21:02:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Glej v osnovi se ti lahko tudi jaz ponudim,pa vendar kaj bo to pomenilouser posted image
Iskanje preko spleta samo za seks ne bo pomenilo nič razen seksa.

Halo .... če si ti tista, ki se mu je že ponudila, čemu zdaj takšen preobrat? Zakaj pa mu ne pošlješ zs in vama obema daš priložnost, da se spoznata - in naredita pogoje za to, da bi obema "nekaj" pomenilo? Kapiš? Ne za goli seks, ampak da se za začetek samo spoznata. Če se razvije kaj več, prav, če ne, se pa tudi ne bo ravno svet podrl?

Glej nisem jaz tista,ki se mu je ponujala,jaz sem v bistvu samo napisala,da naj razmisli,kaj si fant želi. Razumem,da si želi intimnosti,kdo pa si je ne. Vendar je njemu malce težje,kot nam.

JACKFIZIO,kot si napisal ti nekako oboje ustrza,le prostitke ne. Vso srečo. Morda bi si te želela spoznati,če ne bi bila poročena.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
12.7.2007 22:14:34   
Anonimen
sej to tle ni forum kjer bi se k.... zbirale, vsaj tako mislim. jack če na take načine iščeš ženske se sploh ne čudim....
  Neposredna povezava do sporočila: 27
12.7.2007 22:15:21   
Anonimen
Kaj,a prva anonimna se je pa skrila user posted image  Nobenega vabila na zs user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 28
12.7.2007 22:24:35   
Anonimen

Kaj,a prva anonimna se je pa skrila user posted image  Nobenega vabila na zs user posted image

Ej nočm te v slabo voljo spravit..sam...pol že ni za stvar tale anonimna, a ne?
Če jo ni..pol..sej veš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
26.7.2007 0:49:18   
komarka
mal z zamudo na tole temo...
Ej, a pa si ti sploh upaš osvajat ženske? A verjameš, da si dobra partija, da maš kvalitete?
Mogoče se pa preveč vživljaš v to zakaj ženske niso s tabo.
IN  sploh pejt v kacijo- na forumih se itak večina skriva za niknejmi in so pogumni sam na tipkovnici.
Dej začutit žesnki kaj si.

In sploh tip k tok razmišlja-to je dabest, da se znaš popgovarjat.
Ženske si to želijo, rabjo...in ne bo dolg k bo preskočil.
Si moraš kr upat! In osvajat, vztrajat-to je ključ do trdnjave.

Neposredna povezava do sporočila: 30
28.7.2007 11:14:38   
trojči
Eno vprašanje prosim. A tako se danes ustvarjajo nove zveze? Da se dva najprej dol dajeta, da gre le za seks, nato pa če je se ujameta v seksu, ju začne zanimati še vse ostalo?

Moja generacija je to počela nekoliko drugače, najprej spoznavanje, zaljubljenost, dotiki, poljubi, šele nato seks. user posted image  Ker če ne poznaš človeka, dotiki in poljubi ne morejo biti bogvekako pristni, če ni čustev, ne? Ali pa sem za časom. user posted image user posted image user posted image

No, dopuščam možnost, da so druge poti sploh pri drugi generaciji drugačne od mojih, a moj nasvet bi bil: osvoji dekličino srce, daj ji vedeti, da ti je dovolj pomembna, da jo boš želel bolje spoznati, da je ne boš imel kot neko ančko samo za seks, ženske padamo na romantiko. user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.8.2007 10:42:37   
orhideja75
Boš moral pa to kje drugje iskati!

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.8.2007 10:46:26   
Colt
Jack the man....svetujem ti, da si spremeniš spol v žensko in pol mal pogledaš teme okol ''lizanja''. Tam je pravi naval in občutek mam da je pol žensk nagnjenih v svoj spol in jih trd klin v češpljici sploh ne mika več. Samo še z ženskami bi se lizale...ane Orhidejca mala? user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.8.2007 10:53:22   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Jack the man....svetujem ti, da si spremeniš spol v žensko in pol mal pogledaš teme okol ''lizanja''. Tam je pravi naval in občutek mam da je pol žensk nagnjenih v svoj spol in jih trd klin v češpljici sploh ne mika več. Samo še z ženskami bi se lizale...ane Orhidejca mala? user posted image

ja Colti imaš prov user posted image user posted image user posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.8.2007 11:09:50   
Anonimen
To pa je res zanimivo vprašanje in tudi žalostno po eni strani.
Zakaj?
Ker imam sama otroka na vozičku in nevem kako bi mu lahko svetovala ali pomagala v takem primeru,ko zraste.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
31.8.2007 11:32:19   
Šaki
S punco, ki jo omenjam, imava prav to - vse, samo fizičnega kontakta ni toliko!

mogoče bo pa sčasoma tudi to prišlo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
31.8.2007 11:36:23   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: jackfizio

Ah, punce...

Vse ful potrebne, pa nobene akcije. Še vedno sem ful potreben, pa nobene zame.

joj ne vem če boš tukja kero tolk resno dobu...želim ti pa da jo!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 37
31.8.2007 12:53:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jackfizio

Ah, punce...

Vse ful potrebne, pa nobene akcije. Še vedno sem ful potreben, pa nobene zame.

Deeeeeeemn fant..pa kaj čakaš..kaj študiraš??? Dej..sam nekaj mučkaš..pomoje si preveč zadržan in sramežljiv..če ne bi ga že zdavnej namoču in kako ornk potegnu user posted image
Pa prek neta probaj kakšno spoznat. Jaz poznam 3 pare, ki so se spoznali prek neta..eden se je letos celo poročil, drugi si gradi hišo, ta tretji pa uživa na polno. Sej obstajajo tudi bolj resne strani prek katerih si najdeš partnerja. Le pogumno......če ne se ti bo zarastu user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 38
31.8.2007 13:09:59   
Anonimen
kak si lahko tak nesramna, a ne vidiš da je fant invalid - ti pa mu take klanfaš, kaj da čaka user posted image user posted image

Mislim ene ste pa res brez manire!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
31.8.2007 13:22:00   
Anonimen

kak si lahko tak nesramna, a ne vidiš da je fant invalid - ti pa mu take klanfaš, kaj da čaka user posted image user posted image

Pardon..sam..če je invalid fizično (kar sicer vem).....še ne pomeni, da je tudi psihično in da ni sposoben iti v akcijo, ter živeti tako kot mi vsi..brez pomanjkanja sexualnih užitkov..al pač user posted image
Pa moj namen ni bil kogarkoli žaliti..ampak..sm napisala samo spodbuden komentar v katerem ni nikakšnih žalitev (takšnih ali drugačnih) in tudi ne namigujem v tej smeri.
To, da sem pa jaz brez manire ne bo držalo. Mogoče bi lahko sebe vprašala/vprašal, ki takole kr prez premisleka obsojaš in to pod anonimnostjo..ti si faca veš. user posted image

Pa lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
31.8.2007 13:48:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Pardon..sam..če je invalid fizično (kar sicer vem).....še ne pomeni, da je tudi psihično in da ni sposoben iti v akcijo, ter živeti tako kot mi vsi..brez pomanjkanja sexualnih užitkov..al pač user posted image
Pa moj namen ni bil kogarkoli žaliti..ampak..sm napisala samo spodbuden komentar v katerem ni nikakšnih žalitev (takšnih ali drugačnih) in tudi ne namigujem v tej smeri.
To, da sem pa jaz brez manire ne bo držalo. Mogoče bi lahko sebe vprašala/vprašal, ki takole kr prez premisleka obsojaš in to pod anonimnostjo..ti si faca veš. user posted image

Pa lp

go žažiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
1.9.2007 0:44:37   
Colt
Žaži je kr realno napisala .Sicer pa Jack the man že tko sam ve, da mora premakniti svojo leno in sramežljivo rit (ki sedi na vozičku alpa na BMW M5, ni važno sploh) ter se podat ''na teren'' in presondirat ponudbo. To je to. Brez pravljic. Čimprej!

Žažika user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.9.2007 10:41:25   
Šaki
oh colt kakšen pa si,nouser posted image user posted image .....sj on bo že poskrbel za to.ane jack!
bo že šlo!user posted image user posted image user posted image
mal poročaj če se je kaj dobro odneslo.

lp!user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.12.2007 11:06:45   
Anonimen
Kaj do zdaj se ni še nobena oglasila,al kako??? Imam občutek ,da tukaj ni vse tako kot si napisal,ampak da iščeš zgolj za pof...,pa da se malo iživljaš.user posted image     Pa brez zamere.user posted image       A zdaj se pa smiliš samemu sebi        
  Neposredna povezava do sporočila: 44
21.12.2007 11:41:45   
tanikaa
Jesus Kristususer posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.12.2007 11:54:23   
Anonimen
Tanika že imam razloge ,zakaj sem tako napisala.Mogoče se motim(srčno upam).Sem bila še otrok ,ko sem se tega začela zavedati.Rasla sem gor skupaj z invalidi ,videla ,doživela marsikaj.Zato poznam take in te fore.Jacko brez zamere,upam da ti nisi takšen,ampak je bil samo klik.Sorry .Želim ti veliko sreče v iskanju ...user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
21.12.2007 11:56:33   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dorči

Tanika že imam razloge ,zakaj sem tako napisala.Mogoče se motim(srčno upam).Sem bila še otrok ,ko sem se tega začela zavedati.Rasla sem gor skupaj z invalidi ,videla ,doživela marsikaj.Zato poznam take in te fore.Jacko brez zamere,upam da ti nisi takšen,ampak je bil samo klik.Sorry .Želim ti veliko sreče v iskanju ...user posted image

Moj post ni bil namenjen tebi, ampak celotni temi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
21.12.2007 11:59:45   
Anonimen
Ok.Tresem se pa šiba na vodi ,ker se mi je film odvrtel.Jao in po tolikih letih.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
21.12.2007 12:01:24   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dorči

Ok.Tresem se pa šiba na vodi ,ker se mi je film odvrtel.Jao in po tolikih letih.user posted image

Se opravičujem, če sem jaz kriva. Ni bil moj namen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
21.12.2007 12:04:41   
Anonimen
Nisi ti kriva ne.user posted image Ampak mislim isto na cel post ...         Jesus kristususer posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?