|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Amniocenteza v MB
3.7.2007 15:33:24   
katka37
Pozdravljene!

Tiste, ki ste bile na AC v Mariboru, kako je bilo, mislite, da bi bilo boljše iti v LJ ali ste bile zadovoljne. Je katera imela probleme?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Amniocenteza v MB
3.7.2007 16:51:33   
Mat3ja22
jaz sem bila na AC v MB v četrtek 28.06. sem bla zelo zadovoljna. edino kar me je motilo je to, da sem morala biti tam ob 8, poseg pa so mi delali komaj ob 13. zdravnica se ti posveti, ko naredijo poseg pa greš v sobo, kjer dobiš kosilo in lažiš še 3 ure. vmes pride sestra da ti izmeri temperaturo, pa nas je prišla pogledat še sama zdravnica. sedaj pa me čaka mučno čakanje od 14 - 21 dni, da dobim izvide

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2007 19:37:41   
katka37
Torej delajo AC v  MB ob četrtkih (ker baje enkrat na teden samo), v porodnišnici (stavba zraven stolpnice) se mi zdi ali kje drugje? Kako pa si se naročila, imaš mogoče tel. št. ali pa te je naročil kar tvoj G?

Hvala in želim ti čimhitrejše dobre rezultate.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2007 22:29:18   
Mat3ja22
ja jaz sem bila tam v četrtek, če pa jo delajo res samo enkrat pa nevem, ker mi je ena tam rekla, da je bila njena kolegica v torek na AC, tak da nimam pojma. ko dobiš napotnico pokličeš v bolnico ( jaz sem rekla če lahko dobim genetsko posvetovalnico pa so mi tam rešli) in potem te naročijo glede na to v katerem tednu si- jaz sem jo imela v 17 tednu. delajo pa jo v porodnišnici v prvem nadstropju.
upam da ti bo to kaj v pomoč

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2007 8:51:29   
katka37
Mat3ja22, hvala za vse odgovore, imam pa še par vprašanj, da si bomo lažje vse organizirali.

AC imam v ponedeljek, torej grem kar v porodnišnico v 1. nadstropje. Ko sem se naročila, so mi rekli, da tudi moram biti ob 8. tam, po viziti ob 16. pa grem domov, tako kot ti torej. Kaj si sploh počela, kje si bila, ko si čakala od 8. do 13. na poseguser posted image  Glede na to, da smo nosečke kar vedno lačne, bo gotovo boljše, da si nesem s sabo še kaj za jesti. Zdi se mi namreč grozno, da moraš tako dolgo čakati.
Je bil kdo s tabo in je po posegu lahko bil s tabo v sobi?
Z možem, ki me pelje, se namreč ravno pogovarjava, če bi me peljal in potem prišel spet od doma po mene ali pa bi z mulcema šel malo po trgovinah in bi me počakali, bi še malo lahko zapravljali user posted image .
Hvala še enkrat za pomoč.

Uživaj s svojim user posted image .

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2007 9:08:40   
Marogica
TI bom jaz odgovorila, kako je bilo pri meni, 3 leta nazaj. Zjutraj prideš, vzamejo/preverijo vse podatke o tebi(sestre), podpišeš nekaj izjav in čakaš...Čez kakšno uro pride še ginekolog, zopet preverite iste podatkeuser posted image  še z njim in ti povedo, kdaj približno si na vrsti. Torej nekje med 11-14 uro.

Jaz sem šla v mes na kavo in po sendvičuser posted image , ter sem se prehodila okoli porodnišnice, ker se mi je zdelo bedasto, da bi čakala tam, tistih nekaj ur.

Če je lahko mož ali kdo drug po posegu s teboj v sobi ne vem, vprašaj enostavno. Je pa fajn, da ležiš, da se kaj ne zgodi. Vzami si kaj za brati...saj kar hitro mine do 16. ure....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2007 11:51:13   
Mat3ja22
LP
tako je, kot je opisala Marogica. problem je samo v tem, da ko te ni tam (npr. ko hodiš po sendvič tako kot jaz), te včasih rabijo. mene ni blo in so me potem komaj kako uro kasneje dali v sobo kot ostali dve pacientki. vzemi si samo nekaj za pojest in pa kaj za prebrat. nevem če je lahko kdo poleg tebe v sobi. pri meni je šel fant domo in potem prišel po mene.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2007 12:05:20   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

LP
tako je, kot je opisala Marogica. problem je samo v tem, da ko te ni tam (npr. ko hodiš po sendvič tako kot jaz), te včasih rabijo.

Ja, to so meni tudi tako rekli. Pa se nisem pustila. Sem rekla, da morajo vsaj približno vedeti, kdaj pridem na vrstu, saj pa nas ni 50 tam. In da ne mislim, dve, tri ure tam sedeti in čakati, če se ne znajo zorganizirati. Pa so mi vseeno znali vsaj približno povedati. Mislim, dasem nato čakala 10 min po tisti uri, ki so mi jo rekli.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2007 15:03:31   
andreja2000
katka37 držim pesti za v ponedeljek in seveda naprej za dobre izvide!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.8.2007 15:57:22   
katka37
Punce, hvala vam za vse, zlate ste. Bo sendvič kar takoj šel z mano, raje kar dvauser posted image . Ko dobim rezultate, pa sporočim.

Lp

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?