kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice (3.7.2007 15:10:36)

Kako dolgo ti zavarovalnica zavrača prošnjo za kredit? Moj je imel pred enim letom neke neporavnane obveznosti na zavarovalnici, ki pa so bile takoj poravnane. Sedaj pa mu zaradi tega zavračajo kredit. A ima mogoče kdo izkušnje s tem in kako se da to urediti. Zavrnejo pa vse kredite od hitrega do rednega. Kaj narediti?

Anonimen -> RE: kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice (3.7.2007 15:13:32)

Moj dragi je lahko zaprosil po enem letu,ko je bil že eno leto na čistem.

Anonimen -> RE: kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice (3.7.2007 15:15:01)

Pa so mu potem odobrili znesek ki ga je hotel? Saj bo tudi pri mojem eno leto pa ga kar zavračajo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Na kateri banki pa je?

Anonimen -> RE: kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice (3.7.2007 16:53:38)

Nova KBM,odobrili po letu in pol.

Anonimen -> RE: kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice (3.7.2007 21:04:48)

Jaz ga baje nikoli več ne dobim preko Zavarovalnice Triglav, ker sem jim bila dolžna nekaj let. 

Anonimen -> RE: kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice (4.7.2007 8:06:22)

Pa mislim da itak majo vse banke na zavarovalnici triglav zavarovano, ali ima katera banka kje drugje?

vista -> RE: kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice (5.7.2007 12:21:00)

Odvisno od Zavarovalnice. banka pri tem nima nič, ker odločitev o odobritvi da zavarovalnica.

In črna lista je odvisna spet od zavarovalnice. Triglav te ima dolgo gor.

vista -> RE: kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice (5.7.2007 12:21:35)

Vsaka banka ima sklenjeno pogodbo z zavarovalnco. triglav je prisoten na kar dosti bankah.

šemalo -> RE: kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice (12.7.2007 11:50:46)

Triglav je kot največja zavarovalnica v SLO tak poden, da to ni res.....tud če plačaš!!!

pol pa še skleneš pri njih dodatno pa življenjsko pa vlagaš v sklade...pa te spet za***** k rabiš kredit!

Hvala, ampak NE, HVALA!

Mešamdrek -> RE: kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice (12.7.2007 14:31:26)

Sej kredit lahko zavaruje tud s poroki ali pa s hipoteko,če te zavarovalnica zajebava.

Anonimen -> RE: kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice (12.7.2007 14:34:49)

hypo vem da ma tut adriatic na voljo, sam mislm da manjše vsote zavarujejo. kaj pa hipoteka?

Stran: [1]