Koliko mleka spije (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


FLASK_A -> Koliko mleka spije (3.7.2007 12:12:59)

1 mesec star otrok? Danes bom nekaj časa odsotna, malega ne morem vzet s sabo pa sem si sčrpala mleko- zdej pa me zanima, koliko približno ga toliko star otroček spije? Dojim ga polno, tehtnice pa nimam točne tako da nevem, koliko potrebuje na en obrok...

Kako pa pogrejete mleko v steklenički? Pod toplo vodo? Kako preverim pravo temperaturo mleka v steklenički?

Uf, veliko vprašanj- upam, da mi boste znale pomagati...

Hvala in lep dan!




Maleal -> RE: Koliko mleka spije (3.7.2007 12:25:15)

Naša je spila pri enem mesecu med 80 in 100 ml,boljše,da si spumpaš več mleka kot premalo.Hrani ga v hladilnik,pogreješ ga lahko v grelcu,mikrovalovki ali kar pod vročo vodo.Temperaturo mleka pa probaš na notranji strani zapestja.




Anonimen -> RE: Koliko mleka spije (3.7.2007 20:30:49)

IZVIRNO SPOROČILO: nikical

sem si sčrpala mleko- zdej pa me zanima, koliko približno ga toliko star otroček spije? Dojim ga polno

Kako pa pogrejete mleko v steklenički?


Če ga polno dojiš, ga spije točno toliko kot ga nastane v prsih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Lahko da ga izčrpaš manj, če ga nisi vajena črpati....Čeprav je odgovor verjetno že prepozen - za rezervo pripravi še nekaj meric adaptiranega mleka.

Kako ga grejem? V posodi segrejem vodo in vanjo postavim stekleničko. Ko voda zavre (plin), je običajno ravno prav toplo. Lahko preskusiš tudi z nekaj kapljicami na zapestju.




lunca2 -> RE: Koliko mleka spije (6.7.2007 9:31:29)

Koliko melka spije je čist odvisno od posameznika. Nekateri spijejo več nekateri manj. Če je imel dosti po dojenju in je lepo zaspal, ter ni jokal si ga izčrpaj kolikor bo teklo. Sej če nimajo dovolj po dojenju jokajo.




Stran: [1]