nana35 -> RE: Po prvem transferju (9.7.2007 7:34:22)
|
Pozdravljena!Prebirala sem vaše pogovore,ker sem radovedana,sama sem bila na istem,vendar nisem pisala,ampak čakala zase.Čestitam,da je bil tvoj test pozitiven in če je bilo tako,potem sigurno si zanosila,v to sem prepričana.Ne smeš se ozirati na znake,ki bi pokazali nosečnost,saj niso enaki pri vsaki.In ker toliko misliš na to in si nanje pozorna,potem se ti zdi,da jih ni več,skratka,iščeš nekaj,upaš in ker si preveč želiš,se mi zdi da nekako ne čutiš,čeprav znaki so!Tudi sama sem bila pozorna na vse,imela sem ET v mesecu aprilu,in vsak dan seveda kot vse-upala in čakala,dnevi pa so se takooo vlekli.In tudi jaz nisem mogla kaj,ko znaki niso bili vedno "po moje" ugodni,sem dva dni pred uradnim testom naredila domači test popoldan.In je bil pozitiven.Ker pa sem si kupila dva sem drugi dan zjutraj naredila še enega.Takrat sta bili črtici zelo razločni.In zdaj???Sem noseča,slabosti so minile,sem v 14.tednu in prestajam teste,preglede,UZ-je in vse kar tebe in vas čaka.Bodite sproščene in se zabavajte,veliko se smejte in pozitivno razmišljajte,vse to pomaga.Dobra volja in predvsem ne preveč misliti o slabem koncu.Ker ne moreš vedeti do konca.Do testa.V naši skupini pri ET smo zanosile vse,razen ene,žal.In če ste prišle tako daleč,sploh pa do pozitivnega testa,potem veljajo še pozitivne misli,nasmeh na usta in bodite srečne,čaka nas nekaj čudovitega. In ne obremenjujte se če vas kdaj kaj stisne v trebuhu,kakšen krč,da ne govorim,kako znajo boleti jajčniki,pa boste še vedno noseče,ni vsak znak slabo znamenje.Ne paničarit za nič takega,ker nič tudi ni!Samo strah,da ne bo kaj narobe,verjemite.In takih forumov in odgovorov laikov in ne strokovnjakov,ne jemljite preveč osebno,saj ima vsaka svojo izkušnjo in kot vidite drugačne znake,slabosti so ali niso,izcedki so in niso...ene jemljejo to druge ono,tako da vsaka ima svoje telo in vsako telo je drugačno.Je pa pametno ujeti kak nasvet na teh temah.Bodite pozitivne in srečne,pa bo vse dobro.
|
|
|
|