Otroska soba-pomoč!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

manja -> Otroska soba-pomoč!! (4.11.2004 13:13:32)

Ali mi katera lahko svetuje kje naj najdem lepo(in ne prevec drago)pohistvo za otrosko sobo?
Ali se izplaca iti v ikejo v A?

balaena -> Otroska soba-pomoč!! (4.11.2004 13:38:41)

Na žalost ne vem kakšne so cene in ponudba pri nas. Če še nimaš novega kataloga od ikeje in si iz ljubljane, ga lahko greš iskat na njihovo predstavništvo na šmartinski cesti (pred BTCjem, na hiši visi reklama, da se dobro vidi s ceste). tam so vse cene in mere pohištva napisane.
lahko pa si ponudbo ogledas tudi prek interneta:

http://www.ikea.at/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=8&langId=-21&catalogId=10101&catalogIdentifier=nmstree001&cattype=top&identifier=00010_nmstree001

(upam da bo delovalo, ko je tako dolg link)

z ikejo je pa tako, da imajo včasih v trgovini še veliko več stvari kot pa v katalogu (predvsem igrače, malenkosti, pa tudi pohištvo), včasih pa si prav nekaj izbereš in potem nimajo. ti pa prodajalci pogledajo v računalnik in povejo, kdaj dobijo. najboljše je, da če si boš kaj izbrala, pred odhodom pokličeš in preveriš, ali imajo na zalogi.

LP

@dasa@ -> Otroska soba-pomoč!! (4.11.2004 13:53:22)

splača se it po katalog je ful dobr use notr sam ga nimam doma sm ga vidla pr prjatlcu
lp:angel:

MINEJA -> Otroska soba-pomoč!! (4.11.2004 14:05:22)

Mi imamo celo otroško sobico iz IKE-je in je super. pa tudi vse dodatke ...

:sloncek::sloncek::sloncek:

Taša -> Otroska soba-pomoč!! (4.11.2004 21:35:08)

Tudi mi smo se podali v boj z iskanjem otroške sobe. Potrebujemo tako z dvonadstropno posteljo, čimboljšo da iskoristimo res vsak kotiček. Otroška soba je majhnja v njej pa bi bila dve nadobudnici. Kam se lahko obrnem da bi dobila takšo, nevem da mi jo kdo izriše čimbolj praktično!!!!! LP

Anonimen -> Otroska soba-pomoč!! (4.11.2004 21:57:42)

pojdi na stran od flexe pa si potegni dol program. al pa alpels ma tut.

@dasa@ -> Otroska soba-pomoč!! (4.11.2004 21:59:23)

ja taša take ful lepe so mel v rutarju pa lesnini...prov posebne so ble namest da bi sel iz zgornje postle peš dol si se lahk zapelu po toboganu pa mal so ukrašene iz blaga kokr en stolp je narjen ful kjut sej mogoče si dobla kaksn letak so ble te sobice ze velikrat notr:sloncek::sloncek:
pa-pa
:angel:

Anonimen -> Otroska soba-pomoč!! (4.11.2004 22:01:17)

Pozabla napisat- Flexa je draga.

Stran: [1]