Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 3.7.2007 7:19:41
|
|
|
|
srki
|
Ko sem bila noseča, tega nisem nikoli opazila oz. zavohala.
|
|
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 3.7.2007 7:26:58
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz tudi ne .
|
|
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 3.7.2007 7:27:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi ne. Mogoče se je treba malo umit
|
|
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 3.7.2007 7:27:45
|
|
|
|
Putka
|
Drugačen vonj sem imela med nogami, med prsmi (modrci so se nalezli ), povsod. Jaz sem si strašno smrdela, začuda ostali niso opazili. Tuširala in preoblačila sem se non-stop. Pa veliko bolj potila kot običajno. Pri meni je bilo to pri obeh nosečnostih, po porodu se hormoni umirijo - no vsaj kar se vonjev tiče
|
|
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 3.7.2007 7:36:34
|
|
|
|
lunca2
|
Tudi jaz nisem imela drugačnega vonja. Se pa vedno umivam z intimnim milom.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 3.7.2007 8:21:53
|
|
|
|
Laubica
|
Tudi jaz ,se mi zdi da imam bolj močan vonj in se tudi non-stop umivam z intimnim milom in tudi se bolj potim kot sem se prej,ene smo pač takšne druge drugačne ,zato pa ne rabite bit ene zajedlive in pisat da se je treba umit-halo
|
|
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 3.7.2007 8:28:36
|
|
|
|
Marogica
|
ANonimna, mogoče je samo tebi ta vonj "neprijeten", kot si ga opisala. Saj nam v nosečnosti marsikaj "čudno" diši oz. smrdi...od hrane dalje. Sama zase lahko rečem, da sem "prijetno" dišala in to po celem telesu, imela sem občutek, da dišim bolj "nežno"-saj ne vem, kako bi opisala....V glavnem-dišala.
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 3.7.2007 8:38:51
|
|
|
|
Maxica
|
Ne spomnim se, da bi imela kakšen poseben vonj, sem pa imela precej izcedka, kar je zelo pogost pojav v nosečnosti. Morda gre tudi pri tebi za kaj podobnega, pa da ima izcedek kakšen čuden vonj morda.
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 3.7.2007 9:20:13
|
|
|
|
bamby
|
Vsaki nosečnici se izredno ojača sposobnost vohanja in tako med nosečnostjo čuti vonjave, ki jih ponavadi sploh ne. Zato mislim, da je le to tisto, kar čutiš ti. Tista opazka, da se je treba pa umit, pa ni na mestu .
|
|
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 3.7.2007 9:22:40
|
|
|
|
DANVARI
|
variant je več: - imaš bolj izostren voh (kar je v nosečnosti pogosto) - imaš dejansko spremenjen vonj (kar pri vseh teh hormonih niti ne bi bilo čudno) - imaš kakšno vnetje v blažji obliki, da niti ni kakšne srbečice prva se mi z di najbolj verjetna
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 3.7.2007 13:28:04
|
|
|
|
katis
|
Tudi jaz sem zaznala bolj izrazit, močan vonj, čeprav sem se še pogosteje umivala in nisem imela vnetij. Res pa je, da sem tudi ostale zadeve bolj močno in prej zavohala kot drugi - torej
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 3.7.2007 20:47:23
|
|
|
|
Pupica
|
Vsak drugačen vonj od normalnega je lahko znak vnetja. Jaz bi šla na tvojem mestu k G ali pa vsaj uporabi kakšne vaginalete, ki popravijo ph nožnice. v nosečnosti si namreč veliko bolj dovzetna za take zadeve.
|
|
|
|
RE: vonj nožnice v nosečnosti 4.7.2007 11:28:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem v 31. tednu in tudi jaz že nekaj časa opažam oz. vonjam drugačen vonj nožnice, ki ne vem ali bi ga definirala, da smrdi ali kaj drugega. Vonj je bolj intenziven, če so zunanje temperaure višje in je potemtakem tudi meni bolj vroče. Sem prav vesela hladnejših dni. Pa da ne bo dileme, opravljam večkratno intimno higieno (z intimnim milom) na dan, pa vnetja tudi nimam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?