|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morje in hotel
2.7.2007 22:11:11   
Lety
Zdravo!

Z 11- mesečnico gremo prvič na morje in sicer v hotel. Kakšne so kaj vaše izkušnje, sploh kar se tiče hrane.? A ste imele zraven kak kauharček?

Ja, moja ta mala še zjutraj in zvečer je flaško. Do kdaj sploh naj otrok ima flaško? Dojili sva se do 9. mesecev in pol zdaj pa sva na Novalacu. Pa me malo zanimajo vaše izkušnje glede flaške, kako dolgo in kako z njo na morju.!?

Pa še to naj vas vprašam- s katerim zaščitnim faktorjem boste mazale vaše bebice, glede na to, da sem nekje prebrala, da je faktor, če se ne motim 30 in več-ŠKODLJIV?????
Vam je to kaj znano?


Hvala, hvala za vse vaše nasvete in izkušnje!

MORJE, KOMAJ TE ŽE ČAKAMO....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Morje in hotel
2.7.2007 22:16:36   
rija
Kot prvo: čim manj kompliciraj.

Mi smo bili prvič v hotelu pri 4 mesecih, takrat je itak jedel samo še mleko, pa sem kupila že narejen milumil v mullerju in je bilo vse bp

Drugič je mel 8 mesecev, smo imeli zraven navadno mleko, pakirano po 2 dl in sem mu ga dajala na sobni temperaturi......jedel pa je itak že vse....kohar smo meli, vendar ga nismo niti iz avta vzeli...

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Lety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Morje in hotel
2.7.2007 22:19:15   
Marogica
Mi smo, ko smo bili v hotelu s takrat 6-mes vedno prosili v kuhinji ali pa v šanku, da so nam segreli vodo, za ponoči pa sem imela termovko, polno vroče/tople vode. Je šlo brez problemov. Mislim, da ne bi smelo biti večjih problemov, pa še vaša je starejša, kot takrat naš

Da bi si delo s koharčkom delala? Ne, sem prelena in prekomotuser posted image

Mi najina dva mažemo kar z Niveeinim Kids..... faktorja ne vem točno.

Pa uživajte na morju...

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Lety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Morje in hotel
2.7.2007 22:34:57   
BLAŽIKA
V vseh hotelih ti bodo prekuhali vodo in jo nalili v termosko(tvojo seveda) katero pa si neseš v sobo in komot otroku pripraviš mleko. Mi smo bili prvič na morju pri 6 mesecih in je bilo vse isto kot doma le spala je še več. Mažemo pa jo z faktorjem 30, ker sem tudi jaz slišala da z večjim ni priporočljivo. Zakaj pa tudi jaz ne vem zakaj.

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Morje in hotel
2.7.2007 22:42:00   
beba76
 Naša je bla med prvomajskimi stara 8 mesecev in smo meli zraven le mikser, ker ni marala drugega, kot strogo pasirano. Je blo zmerom dovolj zelenjave in njej primernih živil na razpolago, tak da sem pač vzela tisto, kar je lahko jedla.

Pri 11 mesecih, kot jih ma tvoja pa otrok že itak je vse (vsaj naši so) in nimaš kaj komplicirat.  Naša je zdaj stara 10 in je tisto, kar mi. No, pohanega ji še lih ne dam, ker nima zob in ne more zgrist, je pa drugače vse kar mi, le majhne koščke ji naredim.

Flaško smo pa pri vseh 4 ukinili, ko so začeli jesti po žlički - tam nekje pri 5-ih mesecih. Edino punčki, ki sta bili dojeni le ena 4 mesece, druga pa 5, sta imeli flaško tam nekje do 6. ali 7. meseca.

Prd tednom dni, ko smo bli 4 dni na morju, sem jih mazala s faktorjem 50. Nikjer še nisem zasledila, da je škodljiv. Drugače pa menda ni stvari, ki je ne bi kdo šinfal, dug pa hvalil. Tak da...user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Morje in hotel
2.7.2007 22:50:24   
kofetek2010
mi imamo tak mičken grelec za vodo, tako, da vodo samo pogrejem in zmešam mleko ali gris user posted image  

lani smo ji kupovali že narejeno mleko v tetrapaku (navadno ali z okusom) user posted image


za sončenje uporabljamo Nivea Kids faktor 50 user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Morje in hotel
3.7.2007 0:28:56   
Bonnie_RR
Mi smo bili lani na morju, ko je bil tamali star 4,5m.
Ker ga nisem dojila, je bilo potrebno pripravljanje flašk. S seboj sva imela grelec, termovko in Aptamil. Tega sva pripravila v sobi, dala v termovko in nesla s seboj na plažo. Ker smo z uvajanjem goste hrane začeli pri 4m, je na plaži pojedel tud kakšen frutek. Nasploh nismo imeli nobenih problemov s tem in niti nisva komplicirala - samo malo se moraš organizirat...user posted image

Flaško je Nik začel zavračati že lep čas pred 1. roj. dnevom, po njem pa sploh ni več pil mleka po flaški. Sčasoma je flaško opustil tudi za pijačo in že dober mesec nimamo več flaške niti za ven.

No, letos bo Nik na morju star 17m in glede hrane sploh ne mislim komplicirat. V hotelu bo zraven naju jedel zajtrk in večerjo, čez dan pa sadje, štručke, jogurt ipd.

Mazala sem ga pa s kremo Vichy60 enfants in ga bom letos tud.

Uživajte in čim manj komplicirajte!user posted image





_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Morje in hotel
3.7.2007 9:15:56   
kaya2007
sicer nimam izkušenj, ampak jaz bi vzela vodo v flaškah (da ni treba prekuhavat, je za dojenčke in kupim jo v avstriji), pa grelec za flaške-tako lahko vse pripraviš kar v sobi. Verjetno bi vzela še grelec za vodo in termovko za ven, tako mi ne bi bilo treba težiti naj mi prekuhavajo vodo user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Morje in hotel
3.7.2007 17:56:42   
vanč
Lani v Grčiji so nam vsako jutro in vsak večer pogreli v kuhinji flaširano vodo.
S seboj sem imela samo palični mešalnik za zmiksat sadje in nekaj kozarčkov hippovih kosilc.(za vsak slučaj)

_____________________________

vanč

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?