Felicity -> Nekaj vicev (2.7.2007 21:13:05)
|
Se srečata dva ribiča! Pa reče prvi; -sem slisal da si se oženil! -Da -A je mlada? -Ne -A je bogata? -Ne ,kje pa! -A ja lepa? -Ne, ma kje! -Ja zakaj pa si se potem oženil z njo? -Ja gliste ima! Mož se ponoči vrne domov, se sleče in se začne stiskati k ženi. Ona: "danes ne morem, sem dobila menstruacijo." On: "Pa kaj vam je vsem danes, ste se zmenile ali kaj?!" Iz pivovarne pride delavec pred neko hišo in pozvoni. Vrata se odprejo in na prag stopi ženska, ter vpraša kaj je narobe. Delavec: "V pivovarni je prišlo do nesreče. Žal vam moram sporočit, da je vaš mož umrl." ženska: " Jezus marija kaj se mu je pa zgodilo?" Delavec: "V cisterno s pivom je padel in utonil" ženska, vsa v solzah: "Pa je vsaj hitro umrl ali se je dolgo mučil?" Delavec: "žal moram reči da se je kar dolgo mučil. Trikrat je šel ven scat preden je bilo vsega konec." na sodiscu: - ja, gospod, pa saj bi lahko vedeli, da boste meli probleme, ce boste ljudem ponujali tablete za vecno mladost - vem, sem zarad tega ze trikrat bil v zaporu.... - kdaj pa? - leta 1743, 1859 in nazadnje 1929... Možakar pripoveduje, kako je bilo pri zdavniku, ko mu je pregledoval zlato žilo. - nagnil sem se naprej, on je stopil za mano in je desno roko položil na moje rame, z levo pa ..... - ne ne, levo roko mi je položil na rame, z desno pa ...... - tisina... - Mater mu .. obe roki je imel na mojih ramenih .... Razgovaraju dva policajca, PRVI: Jučer sam kupio ščetku za WC. DRUGI: I onda? PRVI: Pa šta ja znam, sa papirom mi je nekako bilo bolje...
|
|
|
|