pikecpokec -> kako prenehati dojiti? (2.7.2007 20:02:46)
|
Pozdravljene! Spez imam problem. Moj mali bo čez 2 dni star 5 mesecev. prev tri mesece sem imela stalno probleme z zamašenimi mlečnimi vodi (vsak teden, včasih celo na par dni). Poskusila sem res čisto vse (vroči obkladki, vroč tuš, obkladki iz švedske grenčice, po dojenju mrzli obkladki, zeljni listi,...). No, zadeva se je umirila, sedaj pa je spet izbruhnilo: 40 vročine, boleča dojka. Ni mastitis, ker dojka ni trda in otečena, samo boli. enkrat sem že dobila antibiotike, ampak niso pomagali (itak, če pa ni bil mastitis-to sem razložila zdravnici, ampak ni zaleglo). No, sedaj pa k vprašanju: malega bi zelo rada odstavila. res bi ga še srčno rada dojila, ampak ne za ceno mojega zdravja. ker imeti 40 vročine ni hec. mali je začel jesti GH (zaenkrat 1 obrok dnevno)-že kakšen mesec. mislim da počasi lahko preideva na še kakšen obrok, ne? samo skrbi pa me, kaj naj naredim da bo mleka manj. ker namreč proizvajam enormne količine mleka. a ima katera kakšne izkušnje s tem? ful me je strah da se mi boji spet zamašili vodi če ne bom redno praznila dojk. se opravičujem ker sem toliko zabluzila, ampak res ne vem kaj storiti.
|
|
|
|