testo za pohane bučke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


LUNA06 -> testo za pohane bučke (2.7.2007 14:30:30)

Predlogi prosim...se mudi!




Anonimen -> RE: testo za pohane bučke (2.7.2007 14:40:19)

Če hočeš pohane, jih pač spohaš kot meso. Ne vem kako pohanje bi še lahko bilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
drugače pa jih lahko narediš v pivskem testu in jih ocvreš, ali pa v testu brez pive. Pivsko testo pa narediš tako: Jajca, moka, pivo, sol, poper, vse skupaj zmiksaš, ap kar fajn gosto mora prit. Nato samo bučke not namakaš in jih daš v vroče olje. Pa glej da bodo bučke čist suhe, če ne se ti bo vse odlimalo. Pa olje tudi naj bo dovolj vroče, če ne se skuhajo in ne ocvrejo




orhideja75 -> RE: testo za pohane bučke (2.7.2007 14:46:50)

jaz vedno naredim kot za meso. obvezno moka, jajčka, drobtine. mi imamo najraje take. pa zraven pire in skleda solate. super!




Jessy -> RE: testo za pohane bučke (2.7.2007 14:49:02)

Moka, jajčka in drobtine!!! To je najboljše!




LUNA06 -> RE: testo za pohane bučke (2.7.2007 14:57:22)

Ja sej neki takega kot ej pivsko testo sm misnla, pa vem da obstaja tud neki s kislo smetano.Klasičen način bi predolgo trajal, mam za veliko ljudi.
Hvala!




srki -> RE: testo za pohane bučke (2.7.2007 14:57:58)

Ja, to je najboljše.




Anonimen -> RE: testo za pohane bučke (2.7.2007 15:04:49)

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ja sej neki takega kot ej pivsko testo sm misnla, pa vem da obstaja tud neki s kislo smetano.Klasičen način bi predolgo trajal, mam za veliko ljudi.
Hvala!


še en predlog, če jih maš za velik ljudi, ne velik bučk nabast ko boš pekla, raje peči v dveh ali 3 ponvah, pa manj jih daj not. tak bodo bolj hrustljave, drgače bodo pa mehke in mokre, v glavnem zanič.
Za kislo smetano ne vem.
Lahko pa jih vseeno nekaj spaniraš. Da mam manj dela, jaz drobtine in moko dam kar na papir, da ni tolk umazane posode, pa še hitreje paniraš, ker je več površine, kot v krožniku.




Strawberrie Cherrie -> RE: testo za pohane bučke (2.7.2007 18:14:54)

Jaz bučke obvezno 2x paniram. So potem res hrustljave in dobre -> pa kot it je že Mišek13 predlagala, manj jih dajaj v ponev. Ker če je to dosti bučk, pa če so preveč natrpane, se dlje časa pečejo in zelo navzamejo olja...




bamby -> RE: testo za pohane bučke (2.7.2007 20:44:57)




Ko jih ocvreš, lahko takoj na vroče položiš košček sira. Ne smeš pa nalagat bučk eno na vrh drugo, ampak samo eno zraven druge.






Stran: [1]