sazi -> RE: napotnica za RA šele pri 9 mesecih (2.7.2007 20:41:02)
|
za samoplačniško RA žal ne vem pri fizioterapevtki, pri kateri sva bila, sva res videla veliko vaj, je pa ona poudarila, da mi res lahko pokaže samo vaje za spodbujanje, da pa ni razvojni pediater in morda ne ve za kakšne vzroke ali povezave tako da v RA pojdi v vsakem primeru, kakšna dodatna fizioterapija pa ne mor eškodovati - saj samo toliko, da ti pokažejo več možnosti in ti lahko povejo, kaj delaš narobe, da se čimprej naučiš, kako pomagati otroku midva hodiva v RA v Moste k dr. Zavrlovi in sem z njo zadovoljna, na fizioterapijo v zdr. Center, pa se mi zdi tudi v redu. Malopozni smo z razvojnimi koraki, ampak o kakšnih trajnih posledicah mi ni pa nihče nič rekel in tudi jaz sem optimist in prepričana, da čez 1 leto nihče ne bo vedel, da je bil naš mali z gibalnim razvojemmalo zadaj. Prav lepo ga je gledati, kako zdajpri 17ih mesecij zadovoljno pogleduje naokrog, ko stoji na nogah, če ga kdo gleda, ker je tako ponosen in kako veselo in hitro šiba po vseh štirih - drugi otroci pa v tej starosti že nekaj mesecev samostojno hodijo - pa kaj, on bo pa čez mesec ali dva... lep pojdi v RA, delaj vaje, če imaš pa možnost čimprej še do kakšnega fizioterapevta, da ti čimprej pokaže vaje, pa toliko bolje
|
|
|
|